Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Jordy, 3 september 2018

Ballonnen voor een opening of actie

Natuurlijk mogen ballonnen bij de opening of heropening van een winkel of bedrijf niet ontbreken. Ballonnen zorgen voor een stukje extra feestelijkheid en vrolijkheid. Maar ballonnen vallen ook op, en zijn daarom ook uitermate geschikt om in te zetten als extra promotiemiddel van een speciale actie. Een ballonnenboog voor de entree of misschien juist wel twee ballonpilaren, bedrukt met je eigen bedrijfslogo of actie.

Ballonnen voor een opening

Een ballonnenboog voor de entree of twee ballonpilaren aan beide zijdes van de deur zijn een feestelijk welkom voor klanten welke de nieuw geopende winkel komen bezoeken. Klanten zullen zich feestelijk en vrolijk voelen wanneer zij door de ballondecoratie de winkel betreden. Natuurlijk kunnen er voor een opening ook heliumballonnen worden ingezet of een leuke ballonnenslinger. 

De ballondecoratie kan geheel in de huisstijl worden gemaakt van je eigen onderneming, waardoor deze er echt bij het bedrijf hoort.

Ballonnen als promotiemiddel voor een actie of open dag

Ballonnen en ballondecoratie vallen op. De vrolijke kleuren en de mooie patronen zorgen ervoor dat de aandacht van voorbijgangers wordt getrokken. Daarom zijn ballonnen ook uitermate geschikt als promotiemiddel van een actie. Een ballonnenboog voor de deur, ballonpilaren aan beide zijde van de entree of heliumballonnen voor de winkel zullen vrijwel zeker zorgen voor extra klandizie en een stijgende omzet.

Natuurlijk is het ook mogelijk de ballonnen instore te plaatsen, voor bijvoorbeeld een bepaalde stelling of op een bepaalde afdeling, waar er een actie is. Klanten in de winkel zullen zich vaak toch aangetrokken voelen door de ballonnen en uit nieuwsgierigheid een kijkje komen nemen.

Het is nu ook mogelijk om ballonnen klein tot groot te laten bedrukken met je eigen bedrijfslogo of uiting van de actie. Voorbijgangers zien direct bij welke winkel en/of welke actie er is.

Balloonzone kan als ballonnenspecialist meerdere filialen in korte tijd voorzien van ballonnen. Is er een landelijke actie, Balloonzone is de partner voor het verzorgen van jullie promotie ballondecoratie.

Heeft u vragen of wilt u graag contact met ons opnemen voor meer informatie?
Klik dan door naar onze contact pagina, onze medewerkers staan u graag te woord.

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden