Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Marjolijn, 10 maart 2023

Ballonnenboog bestellen of zelf maken

Ballonnenboog bestellen 

De meeste mooie ballonnenbogen bestellen kun je vrijwel in alle kleuren en afmetingen krjgen. Een ballonnenboog staat altijd super feestelijk, of het nu is voor een verjaardag, kinderfeestje, jubileum, winkelopening of bruiloft. Bij Balloonzone kun je gemakkelijk je een ballonnenboog bestellen en op locatie laten afleveren en plaatsen. Weet je al precies wat je nodig hebt? Mail dan naar [email protected] en ontvang een offerte. Heb je nog wat advies nodig? Bel dan gerust 075- 642 80 30. Wij denken graag met je mee voor passende versiering voor jouw gelegenheid!

1. Ballonnenboog voor een bruiloft bestellen 

2. Ballonnenboog voor een opening bestellen 

3. Welke ballonnenboog kies jij? 

4. Ballonnenboog zelf maken 

5. Ballonnenboog Standaard 

1. Ballonnenboog voor een bruiloft bestellen 

Een ballonnenboog is een perfecte ballondecoratie voor bij de entree van uw trouw locatie en feest locatie. Het zal een feestelijk welkom zijn voor alle gasten op de bruiloft wanneer om de entree deur een ballonnenboog wordt gezet. De entree waar de ballonnenboog is geplaatst kan nog mooier worden door een loper te plaatsen waarover de bruiloftsgasten moeten lopen, om vervolgens onder de ballonnenboog door de bruiloft te betreden.Balloonzone is de specialist in ballonnenbogen en andere ballondecoratie voor bruiloften en trouwerijen. Onze ervaren medewerkers kunnen helpen om de perfecte ballonnenboog en ballondecoratie voor de bruiloft of trouwerij te ontwerpen. Je kunt eenvoudig jouw gewenste ballonnenboog bestellen

 

2. Ballonnenboog voor een opening bestellen 

Wanneer er een winkel wordt geopend of heropend moet dit natuurlijk zonder twijfel bekend worden bij alle potentiële klanten. Door het inzetten van een ballonnenboog voor de entree van een winkel zullen veel potentiële klanten zien dat de winkel geopend is, en weer terecht kunnen in de winkel. 
Een ballonnenboog is ook het perfecte promotiemiddel om net dat stukje extra aandacht te krijgen van voorbijgaande potentiële klanten. Een ballonnenboog is niet alleen een feestelijke en ontzettend leuke manier om extra aandacht te verkrijgen van potentiële klanten, maar zorgt er ook voor dat er meer bezoekers in de winkel komen. 

3. Welke ballonnenboog kies jij? 

Een ballonnenboog is te maken in verschillende varianten, zo kunnen wij de ballonboog gestapeld of in blokken maken. Maar ook doorgedraaid of gedraaid vanuit het midden. De keuze is geheel aan jezelf! Welke opbouw past het mooist bij jezelf of bij je bedrijf. Bekijk onze voorbeeld foto's van ballonbogen hieronder eens en laat je inspireren over de mogelijkheden. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een ballonboog niet rond te laten lopen, maar bijvoorbeeld in een rechthoek of in een hartvorm. Afhankelijk van de entree waar de ballonnenboog geplaatst moet worden en afhankelijk van het feest is er altijd wel een ballonboog en een variatie welke perfect bij je gelegenheid past. 

4. Ballonnenboog zelf maken 

Natuurlijk kun je zelf ook een ballonnenboog in elkaar zetten. En dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als je weet wat je moet doen. Lees dus goed de gebruiksaanwijzing of deze blog door. De ballonnenboog kun je ook op verschillende manieren maken en er zijn veel verschillende soorten. Het ziet er al snel erg feestelijk uit wanneer je verschillende kleuren ballonnen kiest. Dit kun je helemaal zelf bepalen. Ik raad aan om een (elektrische) pomp te gebruiken om alle ballonnen op te blazen. Het is toch een hele klus om alle ballonnen van de ballonnenboog met je mond op te blazen.  

Om een ballonnenboog te maken heb je het volgende nodig: 

 • Ballonnen in de gewenste kleuren 
 • Ballonnenpomp 
 • Nylon vislijn of touw 
 • Blokjes schuim of ballonnenpilaar standaard 
 • Eventuele accessoires zoals lint of bloemen 

Stappen om een ballonnenboog te maken: 

 1. Kies de kleuren ballonnen die je wilt gebruiken en blaas ze op met een ballonnenpomp. Zorg ervoor dat alle ballonnen ongeveer dezelfde grootte hebben. 

 2. Maak clusters van ballonnen van dezelfde kleur door de uiteinden van de ballonnen samen te knopen. Maak de clusters zo groot als je wilt dat je boog wordt.

 3. Bevestig de clusters aan een nylon vislijn of touw door de lijn door de knoop te halen en vast te knopen. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte tussen de clusters is voor de gewenste grootte van de boog.

 4. Maak zoveel clusters als nodig zijn om de gewenste lengte van de boog te bereiken.

 5. Bevestig de uiteinden van de vislijn of touw aan blokjes schuim of een ballonnenpilaar standaard om de boog op zijn plaats te houden. Optioneel: Voeg accessoires toe zoals lint of bloemen om de boog te versieren. 

 6. Zet de ballonnenboog op de gewenste plek en geniet van je mooie decoratie! 

Onderaan deze blog kun je een video vinden over hoe wij zelf de ballonenboog hebben gemaakt!  

5. Ballonnenboog Standaard 

Hierboven hebben we een voorbeeld gegeven van een chique ballonnenboog. Je kunt echter ook voor een meer standaard ballonnenboog kiezen met een thema kleur. Bij Tuf-Tuf kun je Do It Yourself ballonnenbogensets kopen om zelf jouw ballonnenboog in elkaar te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld voor een roze ballonnenboog of een blauwe ballonnenboog kiezen. Deze zijn super leuk om te gebruiken voor een babyshower of gender reveal. Je hoeft natuurlijk niet een complete zet te kopen, maar je kunt ook zelf losse ballonnen kopen. Zo kun je zelf de kleuren samenstellen die jij wilt hebben! Daarnaast vind je bij Tuf-Tuf allerlei decoratie en versiering om jouw feestje compleet te maken! 

 

 

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden