Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Jordy, 6 maart 2017

Ballonpilaren, ballonnenboog en Heliumballonnen

Ballonpilaren en Helium ballontrossen voor de spectacularie opening van Dartshop Zaanstad in Zaandam

Zaandam is een mooie en professionele dartsportwinkel rijker. Deze aan de Zuiddijk gevestigde dartsspeciaalzaak is spectaculair geopend door niemand minder Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort.
Balloonzone heeft voor de aankleding van deze opening ballonpilaren en helium ballontrossen geleverd in Zaandam, geheel in de huisstijl van Dartshop Zaanstad.

Birthday Party bij Cool Cat

Wanneer je jarig bent en je al je gasten feestelijk wilt ontvangen mogen ballonnen natuurlijk niet ontbreken. Balloonzone heeft voor een aantal jarige winkels van Cool Cat ballonpilaren geleverd. Een feestje bij Cool Cat waar ook nog eens een verjaardagsactie voor alle klanten aan gekoppeld was. Uiteraard werd aan alle voorbijgangers kenbaar gemaakt dat de Cool Cat winkel jarig was, door de speciale bedrukking op de grote topballon op de ballonpilaar.

Actieweek bij New York Pizza in Zaandam

Voor de speciale actie van New York Pizza, heeft Balloonzone bij New York Pizza aan de Rozengracht in Zaandam ballonpilaren geplaatst voor het filiaal. Met deze ballonpilaren voor de deur werd nog eens op een opvallende en feestelijke manier kenbaar gemaakt dat New York Pizza Zaandam een speciale afhaal actie heeft.

Grandopening Serifoglu Beverwijk (Bazar)

Afgelopen week is op de Beverwijkse Bazar in Beverwijk een mooie nieuwe zaak geopend Serifoglu. Serifoglu in Beverwijk is gespecialiseerd in overheerlijke Baklava. Balloonzone heeft voor deze opening een ballonboog mogen leveren volledig in het Goud Metallic. Al met al een groot feest voor deze opening.

Opening Skin Care in Wormerveer

Wormerveer is een winkel rijker. Aan de Marktstraat in Wormerveer is namelijk een unieke en mooi ingerichte huidverzorgings praktijk geopend. Om dit te vieren hebben wij voor de opening twee ballonpilaren, een rode loper en afzetpalen mogen leveren in Wormerveer.

Grandopening Serifoglu Beverwijk (Bazar)

Afgelopen week is op de Beverwijkse Bazar in Beverwijk een mooie nieuwe zaak geopend Serifoglu. Serifoglu in Beverwijk is gespecialiseerd in overheerlijke Baklava. Balloonzone heeft voor deze opening een ballonboog mogen leveren volledig in het Goud Metallic. Al met al een groot feest voor deze opening.  

Bruiloft in de Stoomhal in Wormer

De Stoomhal op zich zelf staand al een geweldig mooie locatie in Wormer, welke ideaal is voor bruiloften en andere feesten. Om dit feestelijke aan te kleden hebben wij voor een bruiloft ballontrossen van heliumballonnen geplaatst in de zaal. De wit parelmoer en fuchsia metallic ballonnen zorgde voor een echte bruiloft uitstraling.

HH Kappers in Westzaan

Voor alle mannen in de Zaanstreek: nu in Westzaan bij HH Kappers kun je naar een echte barbershop.  Je zelf ambachtelijke laten scheren met de kwast en het scheermes en en het trimmen en groomen van de baard kan nu gewoon bij HH Kappers in Westzaan. Om dit te vieren hebben wij een ballonpilaar geplaatst voor de entree van de kapsalon.

Officiele opening Zaan Apotheek in Zaandam (ZMC)

Het is echt geweldig mooi geworden, de zorgboulevard van het Zaans Medisch Centrum in Zaandam. De volledig nieuwe Zaan Apotheek is daar afgelopen week ook officieel geopend en om dit te vieren zijn er twee grote ballonpilaren geplaatst. De ballonpilaren geleverd met een grote topballon zorgde voor een feestelijke sfeer bij alle klanten en genodigden.

Heeft u binnenkort ook iets te vieren?

Wanneer u zelf binnenkort ook iets te vieren heeft, een speciale actie of onthulling heeft, of misschien wel een opening, dan bent u bij Balloonzone aan het juiste adres!

Balloonzone zorg met ballonnen voor de sfeer en desgewenst de promotie. Goedkope maar zeker zeer goede ballonpilaren, ballonbogen en heliumballonnen speciaal voor de zakelijke klant. Heeft u interesse in onze ballonnen, kijk dan eens op onze website bij ballonnen voor bedrijven en winkels.

 

 

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden