Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Jordy, 8 oktober 2018

Balloonzone regio winnaar ZIWA Wedding Awards

Balloonzone is uitgeroepen als regio winnaar van de ZIWA Wedding Awards 2018 in de categorie Decoratie & Styling!

ZIWA - Zankyou International Wedding Awards

ZIWA, de Zankyou International Wedding Awards, zijn de enige internationale wedding awards in de industrie, waarbij de winnaars gekozen worden door professionals, bruidsparen en een vakjury. Er kan gestemd worden via een formulier die Zankyou leveranciers en bruidsparen ontvangen per e-mail.
Van de regionale winnaars, kiest de vakjury de nationale winnaars voor iedere categorie. De prijzen worden op verschillende niveaus toegekend: regionaal (gekozen door bruidsparen en andere professionals) en nationaal (door een vakjury).

Wij zijn als Balloonzone ontzettend trots dat wij de regionale winnaar zijn geworden in de categorie Decoratie & Styling en hopen natuurlijk ook nationaal te winnen!

 

Zankyou - Weddings

Zankyou is opgericht door twee Spaanse vrienden die koppels wilden helpen hun bruiloft online te organiseren: dé combinatie van een trouwwebsite én een cadeaulijst was iets dat zij nog nergens konden vinden. Koppels zijn méér en méér internationaal en hebben vaak geen behoefte meer aan cadeaus in de vorm van huisraad. Daarnaast, door een veranderende lifestyle komen gasten voor de bruiloft vaak van over de hele wereld dus is een online cadeaulijst wel zo handig!

Inmiddels biedt Zankyou haar services aan in de de Verenigde Staten, verschillende landen in Latijns-Amerika, in een groot gedeelte van Europan Rusland en zelfs India. Dit in máár liefst negen talen (Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Portugees, Pools, Russisch en Nederlands) en daarnaast is het gebruik van verschillende valuta´s ook nog is mogelijk.

Tot nu toe maken per jaar meer dan 350.000 koppels een bruiloftsite aan via Zankyou, met meer dan 50 miljoen bezoekers per jaar.
Zankyou is in 2007 opgericht, en nu al opgenomen in de top 20 websites wereldwijd (nummer één in Europa) door Feedmyapp.

Zankyou is er trots op marktleider te zijn en met hun ervaring op het gebied van de online organisatie van bruiloften koppels wereldwijd te helpen met hun droombruiloft. Zankyou loves your wedding!

 

 

Heeft u vragen of wilt u graag contact met ons opnemen voor meer informatie?
Klik dan door naar onze contact pagina, onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden