Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Monita, 12 december 2017

Bruidsbeurs A9 studios Bobs Party & Events Uitgeest

Bruidsbeurs A9 studios / Bobs Party & Events in Uitgeest

Op zondag 19 november 2017 heeft RC Events een leuke bruidsbeurs georganiseerd in Uitgeest. Op deze beurs waren veel verschillende bedrijven aanwezig welke werkzaam zijn in de bruidsbranche. 
Uiteraard was Balloonzone ook aanwezig om een aantal mooie trouw ballondecoraties tentoon te stellen.
Een gezellige beurs waar wij als ballonnen specialist een stand hebben samengesteld met Bloemenstudio Lia, Tammy Taart en Sonja Stengewis Fotografie. Deze stands waren te bezichtigen in 1 van de mooie zalen, de South Beach zaal op de eerste verdieping.

Op deze bruidsbeurs in Uitgeest hebben wij laten zien wat er allemaal mogelijk is met ballonnen en ballondecoratie op een bruiloft, en als je ballondecoratie combineert met bloemen, de bruidstaart en fotografie. Een zeer unieke en mooie decoratie hebben wij in samenwerking met de onderstaande bruidsleveranciers gemaakt, om u als bruidsbeurs gast bij Bobs te inspireren. 

Was u verhindert en kon u helaas niet bij de bruidsbeurs in Uitgeest aanwezig zijn, bekijk dan eens onze foto's en laat u inspireren wat ballonnen aan uw bruiloft kunnen toevoegen.

Heeft u vragen of wilt u graag contact met ons opnemen voor meer informatie?
Klik dan door naar onze contact pagina, onze medewerkers staan u graag te woord.

 

De trouwlocatie en feestlocatie Bobs Party & Events Uitgeest

Bobs Party & Events in Uitgeest is centraal gelegen tussen Zaanstad, Alkmaar en Haarlem en zeer gemakkelijk te bereiken met de auto. Daarnaast heeft Bobs ook een zeer ruimte parkeerplaats waardoor parkeren voor uw gasten in ieder geval geen probleem mag zijn.

Wanneer u kiest te gaan trouwen of een trouwfeest te geven bij Bobs Party & Events in Uitgeest heeft u zeker een goede keuze gemaakt! De ervaren en leuke medewerkers bij Bobs zullen u van begin tot eind goed begeiden zodat u een feest heeft om nooit te vergeten. Bobs Party & Events in Uitgeest heeft meerdere mogelijkeheden voor wat betreft de zalen, diner en trouwplechtigheid.

Meer over Bobs Party & Events vindt u op onze pagina "trouwen bij Bobs Party & Events Uitgeest".

De bruiloftleveranciers welke ook bij ons stonden

Bruidstaarten - Tammy Taart

Fotografie - Sonja Stengewis Fotografie

Juwelier - Custom Jewelry Eerden

Bloemist - Bloemenstudio Lia

Ballonnen - Balloonzone

 

 

 

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden