Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Jordy, 1 februari 2016

Bruiloft bij Inntel Hotels Zaandam - Amsterdam

Afgelopen jaar een bruiloft bij Inntel Hotels Zaandam - Amsterdam, in het centrum van Zaandam, mogen aankleden met onze helium tafeldecoraties.

In samenwerking met Bloemenstudio Lia en Inntel Hotels, is de diner tafel ontzettend mooi, stijlvol en feestelijk aangekleed.
Nadat het bruidspaar elkaar het ja-woord hadden gegeven in de nieuwe trouwzaal in het gemeentehuis van gemeente Zaanstad, kon het bruidspaar samen met de gasten direct door naar de mooie trouwfeest zalen van Inntel Hotels in Zaandam.

Over Inntel Hotels Zaandam - Amsterdam

Achter de unieke Zaanse huisjes van Inntel Hotels Zaandam - Amsterdam, schuilt een prachtige locatie voor een bruiloft of feest in stijl.
Maar ook het ja-woord geven kan bij Inntel Hotels. Alles wordt volledig afgestemd op de wensen van het bruidspaar, met uiteraard een goede service en heerlijk eten voor een gegarandeerd succesvol evenement.
Balloonzone en Bloemenstudio Lia hebben een goede relatie met Inntel Hotels, dit resulteert weer in de meest mooie bruiloft decoratie met ballonnen en bloemen.

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden