Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Jordy, 12 november 2016

Bruiloft decoratie met heliumballonnen en ballondecoratie

Bruiloftdecoratie van ballonnen

Met het mooie weer van afgelopen weekend hebben wij vele bruiloften mogen versieren met onze heliumballondecoraties, ballonpilaren, ballonbogen, cloudbusters en speciale decoraties. Zo hebben wij onder andere onze ballonnen bruiloftdecoratie geleverd op trouwlocaties in Zaandam, Wormerveer, Assendelft, Castricum en Loosdrecht.
Naast de diverse bruiloftdecoraties van ballonnen, hebben wij een aantal bruiloften ook mogen voorzien van mooie lopers in het wit en roze afgewerkt met afzetpalen en afzetkoorden.

Ballonnen als bruiloftdecoratie op uw trouwlocatie

Wanneer u gaat trouwen wilt u zich op één van de mooiste dagen van u leven zichzelf toch niet druk maken over de bruiloftdecoratie. Balloonzone uit Zaandam is de ballonnen specialist als het gaat om decoratie voor een bruiloft. Ballonbogen en ballonpilaren voor een bruiloft afgemaakt met heliumballonnen decoratie, harten van ballonnen, ballonrozetten en zelfs grote cloudbusters als decoratie voor uw bruiloft.
Uiteraard leveren onze ervaren ballondecorateurs de door u bestelde ballonnen, heliumballonnen en ballondecoratie op de door u gewenste locatie op het door u gekozen tijdstip netjes af. Wij zorgen zelfs dat alle door u bestelde bruiloftdecoratie op precies de juiste plek komt te staan.
Zelf heeft u hier op de trouwdag zelf geen omkijken na.

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden