Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Monita, 14 februari 2018

De Zaanse Bruidsbeurs 2018 in Het Wapen van Assendelft

Afgelopen zondag 11 februari 2018 was Balloonzone te vinden met een stand op De Zaanse Bruidsbeurs in Het Wapen van Assendelft. De Zaanse Bruidsbeurs staat voor gezelligheid, sfeer en inspiratie.
Samen met diverse leveranciers welke werkzaam zijn in de bruidsbranche konden aanstaande bruidsparen en aanhang, op een informele manier kennis maken met deze leverancier en ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van trouwen.

De nieuwe trends op het gebied van ballonnen en bruiloftdecoatie

Balloonzone heeft naast de gangbare bruiloft ballondecoratie met onder andere ballonpilaren en trossen van heliumballonnen, ook de nieuwste trends op het gebied van ballondecoratie voor bruiloften laten zien.
Zo is er samen met Bloemenstudio LiaTammy Taart en Wedding & Details een complete ‘sweettable’ gemaakt met een unieke ballonboog aangekleed met bloemen.
Boven onze stand hebben wij speciaal om de nieuwe trend op het gebied van ballonnen en trouwen te laten zien, een ballonnenslinger gemaakt welke op een unieke manier in een wildverband is gemaakt en aangekleed is met pompoms en honeycombs.
Deze honeycombs en pompoms zijn ook verkrijgbaar bij Balloonzone via onze webshop www.feestwereld.com.

Balloonzone als bruiloftspecialist de partner voor uw ballondecoratie

Op De Zaanse Bruidsbeurs in Assendelft hebben wij als Bruiloft ballonnenspecialist laten zien wat er allemaal mogelijk is met ballonnen en ballondecoratie op een bruiloft, en als je ballondecoratie combineert met bloemen, de bruidstaart en bruiloft styling. Diverse zeer unieke en mooie ballondecoratie en bruiloftdecoratie hebben wij in samenwerking met de bovenstaande bruidsleveranciers gemaakt, om u als bruidsbeurs gast bij Het Wapen van Assendelft te inspireren.

Was u verhindert en kon u helaas niet bij De Zaanse Bruidsbeurs in Assendelft aanwezig zijn, bekijk dan eens onze foto's en laat u inspireren wat ballonnen aan uw bruiloft kunnen toevoegen.

Heeft u vragen of wilt u graag contact met ons opnemen voor meer informatie?
Klik dan door naar onze contact pagina, onze medewerkers staan u graag te woord.

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden