Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Areanne, 20 augustus 2019

Een jongen of een Meisje? Organiseer een Gender Reveal Party!

Helemaal leuk! En wat een onvergetelijk moment. Jullie hebben net de twintig weken echo gehad en kunnen zien voor welke kleur babyspulletjes, babykamer en kleding jullie kunnen gaan. Natuurlijk willen jullie dit op een originele en leuke manier aan familie en vrienden onthullen. Denk dan eens aan een Gender Reveal Party!

Uit Amerika overgewaaid, maar in Nederland nu net zo populair! Feestelijk en onder het genot van een hapje en drankje laten weten of jullie een jongen of een meisje krijgen.

Een goed Gender Reveal feest is, net als alle feesten, niet gemakkelijk om te organiseren. Je wilt natuurlijk een leuke sfeer creëren en alles feestelijk versiert hebben zodat iedereen voor het grote moment al direct in de stemming is.

Met de slingers, ballonnen, vlaggenlijnen, tafeldecoraties en overige decoraties en versieringen van Balloonzone maak je zeker al een goede start. Maar vergeet niet ook niet de drankjes en lekkere hapjes te bestellen, of nog leuker om deze zelf te maken.
Maak een sweettable met alle lekker hapjes en drankjes, dat is niet alleen gemakkelijk maar staat ook nog eens ontzettend leuk!

Met onze speciale Gender Reveal Party collectie helpen je gender reveal party niet alleen goed op weg voor een echte Pinterest uitstraling, maar ook alles voor de onthulling zelf kun je vinden in onze Gender Reveal Party Collectie in onze webshop. Zo hebben wij vele verschillende gender reveal ballonnen in de collectie, welke gevuld zijn of gevuld kunnen worden met confetti. Maar ook gave confetti shooters.

Hoe kan Balloonzone jullie helpen bij de onthulling, check deze tips!

 

Een mega gender reveal ballon!

Een super grote zwarte ballon gevuld met roze of blauwe confetti. Laat de ballon knallen en de kleur van de confetti onthult of jullie een jongen of een meisje krijgen. 
Deze grote ballonnen zijn met diverse opdrukken verkrijgbaar in onze webshop. Sommige zijn zelfs vooraf al gevuld met confetti, check dus wel even goed de kleur voordat je de ballon besteld.

De gender reveal ballonnen kunnen ook gevuld worden met helium, hiervoor zijn apart in onze webshop wegwerp heliumcilinders verkrijgbaar. Let er dan wel even op dat je ook lint en een ballongewicht nodig hebt om de ballon aan vast te maken. Daarnaast moet je met helium ballonnen ook altijd rekening houden met een beperkte zweeftijd. Pomp de helium gender reveal ballon dus zo kort mogelijk voor je gender reveal feest op.

               

 

Bij Balloonzone is het ook mogelijk een gender reveal ballon, gevuld met helium of met lucht, kant er klaar te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de ballon opgeblazen met de juiste kleur confetti voor jullie wordt gemaakt. Naar keuze kan deze ballon worden bezorgt of bij ons worden afgehaald in Zaanstad (Wormerveer).

Knallen met Confetti!

Een kanon gevuld met confetti laten knallen als onthulling is natuurlijk ook leuke optie. Eén van jullie, of jullie beide hebben een speciale gender reveal confetti kanon vast, gevuld met roze of blauwe confetti. Nadat er wordt afgeteld door alle feestgangers onthullen jullie het geslacht van jullie baby door de confetti kanonnen te laten knallen.

Ook deze speciale gender reveal confetti kanonnen zijn verkrijgbaar in de Balloonzone webshop in verschillende varianten.

Maar denk je ook aan de tafel aankleding

  Een echt Pinterest waardig Gender Reveal Party is natuurlijk pas compleet als je ook de sweet table met alle lekker hapjes en drankjes in de juiste stijl hebt aangekleed.
Roze en Blauwe borden, bekers, servetten en meer vindt je ook in onze gender reveal collectie op onze webshop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hopelijk hebben we jullie een klein beetje kunnen inspireren over de vele mogelijkheden voor het organiseren van een Gender Reveal Party!

Veel succes en plezier met de organisatie!

   

Shop deze leuke gender reveal artikelen op onze webshop!
- Shop Nu -

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden