Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Areanne, 6 juli 2016

Onthulling Alfa Romeo en aktie bij New York Pizza

Ballonpilaren in de showroom bij Alfa Romeo in Purmerend

Voor de onthulling van de nieuwe Alfa Romeo hebben wij in de showroom van Vireo Auto in Purmerend 4 ballonpilaren voorzien van een grote TOPballon geplaatst. De ballonpilaren in de kleuren rood, wit en groen als de Italiaansevlag werden geplaatst op alle 4 de hoeken van de auto. Feestelijk en opvallend!

Actieweek bij New York Pizza

Voor de spectaculaire actie week van New York Pizza, heeft Balloonzone bij diverse filialen in Zaanstad ballonpilaren geplaatst voor het filiaal. Met deze ballonpilaren voor de deur werd nog eens op een opvallende en feestelijke manier kenbaar gemaakt dat New York Pizza een speciale afhaal actie heeft. De New York Pizza filialen waar Balloonzone de ballonpilaren heeft geleverd waren filiaal Zaandam, Assendelft en Wormerveer.

Heeft u binnenkort ook iets te vieren?

Wanneer u zelf binnenkort ook iets te vieren heeft, een speciale actie of onthulling heeft, of misschien wel een opening, dan bent u bij Balloonzone aan het juiste adres!

Balloonzone zorg met ballonnen voor de sfeer en desgewenst de promotie. Goedkope maar zeker zeer goede ballonpilaren, ballonbogen en heliumballonnen speciaal voor de zakelijke klant. Heeft u interesse in onze ballonnen, kijk dan eens op onze website bij ballonnen voor bedrijven en winkels.

 

 

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden