Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Monita, 4 oktober 2016

Trouwen bij Bobs Party en Events in Uitgeest

Op zoek naar een bekende en gezellige trouwlocatie in de omgeving van Uitgeest of Zaanstad? Neem dan eens een kijkje bij Bobs Party & Events in Uitgeest!
Deze geweldige locatie waar je kunt trouwen werken vele ervaren medewerkers, welke boordevol leuke ideeen voor jullie trouwdag zitten en er voor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is voor jullie bruiloft.
Balloonzone Ballondecoraties kan speciaal voor uw bruiloft de meest mooie ballonnen, helium ballonnen en ballondecoraties leveren bij Bobs Party & Events in Uitgeest. Als bekende leverancier van Bobs Party & Events weten wij exact wat precies mogelijk is op het gebied van ballonnen en ballonnen decoratie voor uw bruiloft.

Over trouwen bij Bobs Party & Events in Uitgeest

Bobs Party & Events is in 2008 officieel benoemd tot trouwlocatie. Bruidsparen kunnen geheel in hun eigen stijl de plechtigheid laten verlopen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt op het afgesproken tijdstip voor het officiële gedeelte (dit kan zelfs tot 20:30 uur!) en daarnaast zijn de mogelijkheden en ideeën eindeloos om van de ceremonie een onvergetelijke happening te maken.

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden