Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Jordy, 29 april 2016

Trouwen in het Zaantheater in Zaandam

Als je op een bijzondere en bekende locatie in de Zaanstreek wilt trouwen, biedt het Zaantheater in Zaandam zeker uitkomst.
Balloonzone Ballondecoraties kan speciaal voor uw bruiloft de meest mooie ballonnen, helium ballonnen en ballondecoraties leveren bij het Zaantheater. Als bekende leverancier van het Zaantheater weten wij exact wat precies mogelijk is op het gebied van ballonnen en decoratie voor uw bruiloft bij Het Zaantheater in Zaandam.

Over trouwen in Het Zaantheater

Als er één dag in je leven perfect moet verlopen, dan is het wel de dag waarop je trouwt. De huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner, het feest: bij het Zaantheater kan het allemaal!
Honderd brandende fakkels aan de Zaan? Een over the top weddingcake van acht verdiepingen? Er is heel veel mogelijk. Voor een theatrale ontvangst, een gospelkoor bij de huwelijksplechtigheid of een swingende band tijdens de feestavond ben je bij ons aan het goede adres. En denk ook eens aan een aankomst per koninklijke koets of misschien wel met een romantische salonboot via de Zaan.

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden