Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Door Judith, 18 december 2019

Versieringen voor een kinderfeestje

Hoe geweldig leuk zal je kindje het vinden om een kinderfeestje te hebben in een speciaal thema! 

Het maakt het kinderfeestje van je kindje natuurlijk echt onvergetelijk als je deze geeft in een speciaal thema. Niet alleen wat borden en bekertjes, maar ook de versieringen van het kinderfeestje geheel in één en dezelfde thema!
Bij Balloonzone hebben wij online in onze webshop een geweldig assortiment aan versieringen speciaal voor een kinderfeestje. Wij hebben verschillende kinderfeestje versieringen van Bumba, Frozen 2 versieringen, Eenhoorn versieringen en voetbal versieringen tot versieringen van paarden, versieringen van indianen, versieringen van ridders, versieringen van prinsessen en nog veel meer....

Check onze website eens om ons kinderfeestje versieringen te bekijken

     

 

 

 

 

 

 

Een Eenhoorn kinderfeestje met eenhoorn versieringen

Wij hebben een leuk assortiment aan Eenhoorn kinderfeestje versieringen in ons assortiment. Niet alleen Eenhoorn ballonnen en Eenhoorn slingers,  maar ook Eenhoorn borden, Eenhoorn bekers, Eenhoorn tafelkleden en Eenhoorn servetten.

Natuurlijk kun je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen met super leuke Eenhoorn uitnodigingen. 

De eenhoorn versieringen voor een kinderfeestje zijn ook echt leuk om te combineren met bijvoorbeeld effe gekleurde slingers  en effe gekleurde ballonnen. Ook deze vindt je bij ons online in onze webwinkel, net als de overige feestversieringen op kleur. Wees creatief en combineer verschillende versieringen om een eenhoorn kinderfeestje compleet te maken.

Bekijk ons Eenhoorn kinderfeestje assortiment

Nieuw in ons assortiment Frozen 2 kinderfeestje versiering

Frozen 2 is het natuurlijk helemaal voor de jonge meiden op dit moment. Met een nieuwe film komen natuurlijk ook nieuwe bijpassende versieringen.
Daarom hebben wij nu kinderfeestje versiering in ons assortiment in het thema van Frozen 2. 

Super leuke versieringen van Anna, Elsa en Olaf om een onvergetelijk Frozen 2 kinderfeestje te organiseren.

Bekijk ons nieuwe Frozen 2 assortiment

Voetbal kinderfeestje versiering

Misschien wel één van de meest populaire kinderfeestjes is wel het kinderfeestje met het thema voetbal. 
Natuurlijk super leuk als je zelf op voetbal zit om een kinderfeestje te vieren met het thema voetbal.
De voetbal feestversieringen zijn allemaal neutraal zwart en wit in de kleuren van een bal, maar je kunt natuurlijk door de voetbal versieringen te combineren met bepaalde kleuren het voetbalfeestje te creeren van je favoriete voetbalclub. 

Veel van deze versieringen kunnen ook worden gebruikt voor andere balsporten als bijvoorbeeld korfbal, kies dan alleen voor de versieringen in de vorm van een bal en combineer met de kleuren van je favoriete korfbalclub.

Balloonzone heeft een groot assortiment aan verschillende (voet)bal versieringen voor een kinderfeestje om een kinderfeestje te organiseren om niet te vergeten.

Bekijk ons assortiment voetbal kinderfeestje versiering

 

Laat een bericht achter

Tekst

* Verplichte velden