Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Cadeauballon voor Bruiloft

Cadeauballon voor Bruiloft
Productomschrijving
Deze Cadeauballon voor bruiloft is gemaakt met een doorzichtige ballon met harten erop. Verder zijn de kleuren Bordeaux, Paars, Lila en fuchsia gebruikt voor in de ballon. De Cadeauballon heeft bovenop een ballon met Just Married met daarin een rosé goud kleurige ballon. De Cadeauballon kan voor vrijwel elke gelegenheid en in elke kleur gemaakt wo...

Deze Cadeauballon voor bruiloft is gemaakt met een doorzichtige ballon met harten erop. Verder zijn de kleuren Bordeaux, Paars, Lila en fuchsia gebruikt voor in de ballon. De Cadeauballon heeft bovenop een ballon met Just Married met daarin een rosé goud kleurige ballon. De Cadeauballon kan voor vrijwel elke gelegenheid en in elke kleur gemaakt worden. In de ballon kunnen verschillende cadeaus geplaatst worden zoals geld of een knuffel. 

De Cadeauballon wordt standaard gemaakt met 8 ballonnen en confetti in de ballon. Bovenop kan elk gewenste ballon geplaatst worden. Staat je gewenste Cadeauballon niet op onze website? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Eerder door u bekeken