Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Cloudbuster Burgundy Rose

Cloudbuster Burgundy Rose
Productomschrijving
De Cloudbuster Burgundy Rose is gemaakt met Parelmoer ballonnen in de kleuren Bordeaux, Fuchsia welke als ballon in de Entwined Hearts ballon is gedaan. De grote bovenste transparante ballon met de afdruk van 2 harten heeft als binnenste ballon de kleur Rosé Goud. Deze cloudbuster is uitermate geschikt als bruiloft decoratie. De Cloudbuster Burgu...

De Cloudbuster Burgundy Rose is gemaakt met Parelmoer ballonnen in de kleuren Bordeaux, Fuchsia welke als ballon in de Entwined Hearts ballon is gedaan. De grote bovenste transparante ballon met de afdruk van 2 harten heeft als binnenste ballon de kleur Rosé Goud. Deze cloudbuster is uitermate geschikt als bruiloft decoratie. De Cloudbuster Burgundy Rose op deze foto heeft een hoogte van ca. 3 meter, maar de Cloudbuster is gemaakt met helium en kan in vrijwel elke gewenste afmeting worden gemaakt.

Wel wordt aangeraden Helium Cloudbusters binnen te gebruiken, voor buiten adviseren wij een cloudbuster pilaar.

De ballonpilaren zijn bij Balloonzone uiteraard in vrijwel elke kleurstelling en in vrijwel elke afmeting verkrijgbaar. Staat je gewenste ballonnenpilaar niet op onze website? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Eerder door u bekeken