Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Gender Reveal ballonnenpilaar Question Cloud

Gender Reveal ballonnenpilaar Question Cloud
Productomschrijving
Deze Gender Reveal ballonnenpilaar Question Cloud is gemaakt met roze en blauwe ballonnen. De grote zwarte ballon wordt gevuld met de kleur confetti van het geslacht van de baby. De grote ballon wordt doorgeprikt op het moment van de Gender Reveal. Het geheel staat op een ballonwolk met de tekst Boy en Girl. Gender Reveal ballonnenpilaar Question C...

Deze Gender Reveal ballonnenpilaar Question Cloud is gemaakt met roze en blauwe ballonnen. De grote zwarte ballon wordt gevuld met de kleur confetti van het geslacht van de baby. De grote ballon wordt doorgeprikt op het moment van de Gender Reveal. Het geheel staat op een ballonwolk met de tekst Boy en Girl. Gender Reveal ballonnenpilaar Question Cloud op deze foto heeft een hoogte van ca. 2,5 meter, maar de ballonnenpilaar kan in vrijwel elke gewenste afmeting worden gemaakt. 

De ballonpilaren zijn bij Balloonzone uiteraard in vrijwel elke kleurstelling en in vrijwel elke afmeting verkrijgbaar. Staat je gewenste ballonnenpilaar niet op onze website? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Eerder door u bekeken