Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Helium ballonnen tros "Organic Sage"

Helium ballonnen tros "Organic Sage"
Productomschrijving
De Helium ballonnen tros "Organic Sage" is gemaakt met 3 ballonnen in de kleuren: Mocca, Olijfgroen en Latte. De Helium ballonnen tros "Organic Sage" op deze foto heeft in totaal 3 ballonnen en is ca 1,25 meter hoog. De tros kan in vrijwel elke kleur en hoogte gemaakt worden. De Helium Trossen zijn bij Balloonzone uiteraard in vrijwel elke kleurs...

De Helium ballonnen tros "Organic Sage" is gemaakt met 3 ballonnen in de kleuren: Mocca, Olijfgroen en Latte. De Helium ballonnen tros "Organic Sage" op deze foto heeft in totaal 3 ballonnen en is ca 1,25 meter hoog. De tros kan in vrijwel elke kleur en hoogte gemaakt worden.

De Helium Trossen zijn bij Balloonzone uiteraard in vrijwel elke kleurstelling en in vrijwel elke hoogte verkrijgbaar. Staat je gewenste Helium ballonnen tros niet op onze website? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Let op! Heliumballonnen hebben een zweeftijd van ca 12-16 uur. De zweeftijd kan verlengd worden met high-float tot ca 2-3 dagen. Hier zit wel een meerprijs aan.

Eerder door u bekeken