Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Ballonnen oplaten en Ballonnenwedstrijd

Ondanks dat wij alleen met 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen werken, en zelfs de lintjes voor het oplaten van ballonnen oplossen in water, raden wij het toch af om heliumballonnen op te laten! Er zijn veel leuke alternatieven voor het oplaten van heliumballonnen of voor het organiseren van een ballonnenwedstrijd. 

Natuurlijk zijn wij er ons van bewust dat er altijd gelegenheden of momenten zullen zijn waarop je heel graag toch één of meerdere heliumballonnen wilt oplaten. Natuurlijk kunnen wij dit niet verbieden of controleren, maar wij kunnen hier wel in adviseren om dit zo milieuvriendelijk mogelijk te doen.

Gebruik in ieder geval geen plastic linten of ballonsluiters, en laat geen folieballonnen op. Gebruik voor het oplaten van ballonnen altijd een latex ballon, welke tot minimaal een grote van 10" diameter is gevuld met helium. Gebruik daarnaast het liefst geen lintje aan de ballon, of in ieder geval een oplosbaar biologisch lintje.

Mocht je meer infomatie willen over het oplaten van heliumballonnen of de alternatieven hiervan, neem dan gerust contact met ons op.

Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten

Balloonzone werkt milieuvriendelijk
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is gaat bewust om met ballonne

Meer weten over onze ballonnen?

Bel ons

Wij helpen u graag!

075 - 642 80 30

E-mail

Stuur ons een email

[email protected]

Social media

Socials

Balloonzone

Kleine Tocht 34
1507 CA
Zaandam Bekijk op Google Maps

NL 8601.47.460.B01
75113171