U eigen bedrukte ballonnen

Mensen worden over het algemeen altijd vrolijk van ballonnen, ballonnen zijn iets vrolijks en vallen op door de mooie kleuren. Kleine of grote ballonnen, beide trekt de mensen aan. Ook zijn kinderen natuurlijk altijd heel snel aangetrokken door ballonnen wat hun ouders daar ook weer bij betrekt. Daarom zijn ballonnen ook het perfecte promotiemiddel voor acties van bedrijven en winkels.

Kleine en grote aantallen

U kunt bij Balloonzone al vanaf 50 stuks uw eigen ballonnen laten drukken, bijvoorbeeld voor de promotie van uw winkel. En daarna heeft u een onbegrenste mogelijkheid als het om aantallen gaat. Dit kunnen 100 ballonnen zijn, maar ook 1000 of 10000. Het is maar net wat u nodig heeft. Wilt u nu graag weten wat de kosten hiervan zijn en hoelang het duurt om te maken, neemt u dan gerust even telefonisch contact op met ons. Via de email is natuurlijk ook mogelijk.

Grote ballonnen laten bedrukken

Voor de winkels en bedrijven die super erg willen opvallen met ballonnen, hebben wij ook een oplossing. U kunt namelijk ook bij ons een grote TOP-ballon laten bedrukken. Deze ballonnen hebben een 90 cm diameter, vrij groot dus. Als u bijvoorbeeld de ballonnen in een tros van 6 laat maken, geeft dit een leuk en feestelijk uiterlijk aan uw winkel of bedrijf. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Recente projecten

Wij van Balloonzone hebben tevreden klanten in iedere regio. Bekijk hieronder onze laatste projecten.

Er zijn nog geen projecten aan deze categorie toegevoegd.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo