U wilt toch ook dat uw bedrijfsopening wordt gevierd en gezien!

Wanneer u een nieuwe winkel opend of misschien heropend moet dit natuurlijk geviert worden en wilt u veel aandacht trekken bij het publiek. Met ballondecoratie voor en in uw winkel zorgt u voor een feestelijke uitstraling en laat u aan iedereen zien dat u open bent en er iets te vieren. U zult veel attentiewaarde krijgen door het inzetten van ballonnen.
Als specialist in ballonnen en ballondecoratie voor bedrijven, kan Balloonzone Balloonpromotions u als geen ander adviseren over welke ballondecoratie u het beste kunt inzetten voor uw specifieke opening.

Meerdere vestigingen op één dag voorzien van ballonnen is geen probleem.

Balloonzone Balloonpromotions kan speciaal voor filiaalbedrijven, meerdere filialen tegelijkertijd voorzien van ballonnen. Wanneer u meerdere filialen op dezelfde dag wilt voorzien van ballonnen of filialen op verschillende dagen wilt voorzien van ballonnen, maken wij in nauw overleg met u een plan. Wij denken graag mee over hoe, waar en wanneer u de ballonnen het beste kunt inzetten. In de afgelopen jaren hebben wij al voor vele filiaalbedrijven ballonnen mogen voorzien van onze ballonnen door geheel Nederland en Belgie. Door onze landelijke dekking, is het voor ons geen enkel probleem uw filiaal goed en op tijd te voorzien van ballonnen.

Balloonzone producten

Wij van Balloonzone leveren diverse producten.

Er zijn nog geen producten in deze categorie te vinden.

Zeker weten dat uw ballonnen en ballondecoratie goed en volledig worden verzorgd

Balloonzone Balloonpromotions is als onderdeel van Balloonzone opgezet om onze zakelijke klanten nog beter te kunnen voorzien in hun behoeftes. Ballonnen voor de zakelijke klant is namelijk een compleet andere wereld dan ballonnen voor de particuliere markt, met ook andere wensen. Balloonzone Balloonpromotions kunt u als geen andere adviseren in welke ballonnen oplossing voor uw organisatie het best ingezet kan worden en neemt u als klant het werk volledig uit handen. Wij weten dat u als ondernemer of marketingmanager druk bent en u zich geen zorgen wilt maken of de ballondecoratie wel zo wordt geleverd als u dat heeft besteld of uberbaupt op tijd geplaatst wordt. Balloonzone Balloonpromotions is de ballonleverancier waar u voor 100% op kunt vertrouwen, wij werken Full-Service en nemen u al het werk uithanden!

Recente projecten

Wij van Balloonzone hebben tevreden klanten in iedere regio. Bekijk hieronder onze laatste projecten.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo