Ballonnen inzetten als promotiemiddel voor uw beursstand

Wanneer u uw organisatie wilt promoten op een beurs is het natuurlijk van belang dat u niet wegvalt tussen de andere beursstands, maar dat u hier juist tussen uit springt. Uw beursstand moet opvallen, professioneel overkomen en natuurlijk mensen aantrekken. Balloonzone Balloonpromotions kan door middel van het gebruik van ballonnen in de stand ervoor zorgen dat uw organisatie dit allemaal kan bereiken!
Samen met u maken wij aan de hand van uw beursstand en uw doelstelling een promotieplan, waarin wij uitwerken en uittekenen hoe en welke ballonnen wij het beste kunnen inzetten voor uw stand. Een mix van bedrukte ballonnen met uw logo, normale ballonnen, helium en luchtdecoratie, zal ervoor zorgen dat uw organisatie  en medewerkers een succesvolle beurs draaien.

Reclame ballonnen verhogen uw attentiewaarde op een beurs!

Bedrukte reclameballonnen zijn het perfecte promotiemiddel waarmee u uw eigen logo, bedrijf of winkel op een effectieve manier kunt communiceren naar uw doelgroep. De bedrukte ballonnen zijn vrolijk, vallen op en zorgen daardoor voor een enorme bust van uw naam of merk.
Wanneer u uw beursstand aankleed met de ballonnen en ballondecoratie van Balloonzone Balloonpromotions bent u verzekerd van een opvallende stand. Ballonnen vallen op en trekken aan!

Voordat u aan de aankleiding van uw beursstand gaat denken......

Voordat u gaat denken aan de aankleding van de stand, moet u eerst goed nadenken wat uw beursstrategie is. Waarom wilt u eigenlijk deelnemen aan de beurs?
Zorg dat u goed bedacht deelneemt aan een beurs. Beurzen kunnen een belangrijk onderdeel zijn van alle verkoop- en marketingactiviteiten, mits u natuurlijk gebruik maakt van de sterke kanten van de beurs en de beursdeelname echt onderdeel maakt van de totale verkoop- en marketingstrategie.
Welke doel wilt u breiken met de beursdeelname en met welke doelgroep brengt de beurs u in contact?

Waarom organisatie deelnemen aan een beurs

Een goed doel voor ogen hebben is van belang om een succesvolle beurs te draaien. Uiteraard is het belangrijk dat uw beursteam exact weet wat de doelstelling is van de deelname aan de beurs, maar ook voor de verdere aankleding van uw beursstand is het belangrijk.
Doelen die organisatie hebben met de deelname aan een beurs kunnen bijvoorbeeld zijn nieuwe leads genereren, voorlichting geven, relatiebeheer en branding.
U zult begrijpen dat voor elk doel de inzet van de ballonnen anders zou moeten. Wanneer u weet wat uw doel is, helpen wij u graag met de verdere invulling en aankleding.

Recente projecten

Wij van Balloonzone hebben tevreden klanten in iedere regio. Bekijk hieronder onze laatste projecten.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo