Blog

Ballonnen en Ballondecoratie van Balloonzone

Ballonpilaren, helium ballonnen en ballonboog voor de opening van het nieuwe Zorgboulevard bij het ZMC in Zaandam

Tijdens de open dag van de Zorg is het nieuwe zorgboulevard bij het Zaans Medisch Centrum in Zaandam officieel geopend. Balloonzone heeft hier diverse ballonpilaren, helium ballonnen en een grote ballonboog mogen leveren, zodat de opening op een feestelijke manier gevierd kon worden.

Heropening Cool Cat winkel in Arnhem

Ook de opening van een nieuwe winkel moet natuurlijk worden gevierd, en hoe kan dit beter dan met ballonnen! Balloonzone leverde Cool Cat twee stuks ballonpilaren met een bedrukte topballon. Een groot feest en veel extra attentiewaarde bij het voorbijgaande publiek.

Open dag van de Zorg bij Evean

Voor de open dag van de zorg heeft Balloonzone bij verschillende filialen van Evean Zorg in Zaandam, Amsterdam, Alkmaar en Schagen ballonpilaren bij de entree mogen plaatsen. De ballonpilaren in de huisstijl van Evean Zorg verwerkomde alle gasten op een feestelijke manier.

Opening Medi Derma in Purmerend

In Purmerend is afgelopen week Medi Derma geopend. Voor deze opening heeft Balloonzone een speciale ballonnenwand ontworpen met het logo van Medi Derma. De ballonnenwand geplaatst voor de entree, werd door de medewerkers stuk geprikt waardoor de entree zichtbaar werd en Medi Derma officieel is geopend.

Opening Pandora Juwelier in Hilversum

Speciaal voor de opening van een nieuwe Pandora winkel in Hilversum mocht Balloonzone twee ballonpilaren leveren. De ballonpilaren werden afgewerkt met topballonnen waarin confetti is verwerkt, en pilaren met extra papieren slingers. Wij wensen Pandora in Hilversum heel veel succes met de nieuwe winkel.

Groot feest in de Stoomhal in Wormer

Voor een groot bedrijfsfeest in De Stoomhal Wormer heeft Balloonzone afgelopen weekend veel mooie helium ballondecoratie geleverd als aankleding van de feestzaal. De helium ballondecoratie bestaande uit helium ballonnen aan een ballongewicht werden gebruikt als tafeldecoratie en vloerdecoratie.


Heeft u binnenkort ook iets te vieren?

Wanneer u zelf binnenkort ook iets te vieren heeft, een speciale actie of onthulling heeft, of misschien wel een opening, dan bent u bij Balloonzone aan het juiste adres!

Balloonzone zorg met ballonnen voor de sfeer en desgewenst de promotie. Goedkope maar zeker zeer goede ballonpilaren, ballonbogen en heliumballonnen speciaal voor de zakelijke klant. Heeft u interesse in onze ballonnen, kijk dan eens op onze website bij ballonnen voor bedrijven en winkels.

Over Jordy

Reageren

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo