Blog

Bruiloft decoratie met heliumballonnen en ballondecoratie

Bruiloftdecoratie van ballonnen

Met het mooie weer van afgelopen weekend hebben wij vele bruiloften mogen versieren met onze heliumballondecoraties, ballonpilaren, ballonbogen, cloudbusters en speciale decoraties. Zo hebben wij onder andere onze ballonnen bruiloftdecoratie geleverd op trouwlocaties in Zaandam, Wormerveer, Assendelft, Castricum en Loosdrecht.
Naast de diverse bruiloftdecoraties van ballonnen, hebben wij een aantal bruiloften ook mogen voorzien van mooie lopers in het wit en roze afgewerkt met afzetpalen en afzetkoorden.

Ballonnen als bruiloftdecoratie op uw trouwlocatie

Wanneer u gaat trouwen wilt u zich op één van de mooiste dagen van u leven zichzelf toch niet druk maken over de bruiloftdecoratie. Balloonzone uit Zaandam is de ballonnen specialist als het gaat om decoratie voor een bruiloft. Ballonbogen en ballonpilaren voor een bruiloft afgemaakt met heliumballonnen decoratie, harten van ballonnen, ballonrozetten en zelfs grote cloudbusters als decoratie voor uw bruiloft.
Uiteraard leveren onze ervaren ballondecorateurs de door u bestelde ballonnen, heliumballonnen en ballondecoratie op de door u gewenste locatie op het door u gekozen tijdstip netjes af. Wij zorgen zelfs dat alle door u bestelde bruiloftdecoratie op precies de juiste plek komt te staan.
Zelf heeft u hier op de trouwdag zelf geen omkijken na.

Over Jordy

Sinds 2009 ben ik hobbymatig begonnen met maken van ballondecoratie voor voornamelijk de particuliere markt. Al na een jaar werd de stap gezet om het bedrijf Balloonzone op te richten, eerst met als werkplaats de huiskamer, maar al snel vanuit een onderkomen in Wormer. Met veel hulp van familie en vrienden groeide het bedrijf en werd het steeds drukker. Binnen het jaar werd de eerste medewerker aangenomen en is het bedrijf verhuist naar een groter bedrijfspand in Wormerveer. Inmiddels is Balloonzone vanuit Zaandam wederom gevestigd in Assendelft en uitgegroeid tot een professioneel ballonnenbedrijf.

Reacties (2)

Dj Van perse
01 Februari 2020

Beste,

Ik heb een vraag, 14 mei hebben wij een bruiloft en willen we 51 wit metallic heliumballonnen laten bezorgen bij Finley het witte huis in loodrecht. Wat zijn hiervoor de kosten? Ik hoor graag wat van u! Mvg d van perse

Dj Van perse
01 Februari 2020

Beste,

Ik heb een vraag, 14 mei hebben wij een bruiloft en willen we 51 wit metallic heliumballonnen laten bezorgen bij Finley het witte huis in loodrecht. Wat zijn hiervoor de kosten? Ik hoor graag wat van u! Mvg d van perse

Reageren

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo