Blog

De Zaanse Bruidsbeurs 2018 in Het Wapen van Assendelft

Afgelopen zondag 11 februari 2018 was Balloonzone te vinden met een stand op De Zaanse Bruidsbeurs in Het Wapen van Assendelft. De Zaanse Bruidsbeurs staat voor gezelligheid, sfeer en inspiratie.
Samen met diverse leveranciers welke werkzaam zijn in de bruidsbranche konden aanstaande bruidsparen en aanhang, op een informele manier kennis maken met deze leverancier en ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van trouwen.

De nieuwe trends op het gebied van ballonnen en bruiloftdecoatie

Balloonzone heeft naast de gangbare bruiloft ballondecoratie met onder andere ballonpilaren en trossen van heliumballonnen, ook de nieuwste trends op het gebied van ballondecoratie voor bruiloften laten zien.
Zo is er samen met Bloemenstudio Lia, Tammy Taart en Wedding & Details een complete ‘sweettable’ gemaakt met een unieke ballonboog aangekleed met bloemen.
Boven onze stand hebben wij speciaal om de nieuwe trend op het gebied van ballonnen en trouwen te laten zien, een ballonnenslinger gemaakt welke op een unieke manier in een wildverband is gemaakt en aangekleed is met pompoms en honeycombs.
Deze honeycombs en pompoms zijn ook verkrijgbaar bij Balloonzone via onze webshop www.feestwereld.com.

Balloonzone als bruiloftspecialist de partner voor uw ballondecoratie

Op De Zaanse Bruidsbeurs in Assendelft hebben wij als Bruiloft ballonnenspecialist laten zien wat er allemaal mogelijk is met ballonnen en ballondecoratie op een bruiloft, en als je ballondecoratie combineert met bloemen, de bruidstaart en bruiloft styling. Diverse zeer unieke en mooie ballondecoratie en bruiloftdecoratie hebben wij in samenwerking met de bovenstaande bruidsleveranciers gemaakt, om u als bruidsbeurs gast bij Het Wapen van Assendelft te inspireren.

Was u verhindert en kon u helaas niet bij De Zaanse Bruidsbeurs in Assendelft aanwezig zijn, bekijk dan eens onze foto's en laat u inspireren wat ballonnen aan uw bruiloft kunnen toevoegen.

Heeft u vragen of wilt u graag contact met ons opnemen voor meer informatie?
Klik dan door naar onze contact pagina, onze medewerkers staan u graag te woord.

Over Jordy

Reacties (2)

Joyce kempenaar
20 Februari 2018

Ik ben naar de Zaanse bruidsbeurs geweest in het wapen van Assendelft op 11 februari waar ik de ballonnen zag. Ik trouw 24 augustus 2018 moet ik nu dan al de ballonnen bestellen of kan dat later van dit jaar. En kan ik korting krijgen omdat ik op het bruidsbeurs was. Ook zou ik graag willen weten wat die grote hart die op de beurs was mag kosten. Hoor graag wat terug .
Vriendelijke groet
J kempenaar

Monita
25 Februari 2018

Hallo Joyce,

Bedankt voor je reactie op onze blog. Zou je contact met ons op willen nemen via info@balloonzone.nl of 075-6428030 zodat we het een en ander kunnen bespreken.

Dank je wel.
Met vriendelijke groet,
Monita Daam
Balloonzone

Reageren

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo