Blog

Knal Slinger, toch nog knallend het jaar uit

Oud & Nieuw is misschien wel het allermooiste feestje van het jaar. Oliebollen worden gefrituurd, oude liedjes worden afgespeeld en de eerste knallers worden al door de buurjongetjes afgestoken. Een jaar waarin nieuwe kansen en nieuwe wensen worden vervuld, wordt door de wereld altijd met vuurwerk verwelkomt. Dit jaar ziet er iets anders uit, maar dat mag de pret niet bederven. Ondanks dat de tranen van onze wangen rolden na de bekendmaking van het vuurwerkverbod, zijn wij op zoek gegaan naar een mooi alternatief! 

Wij zitten met bergen ballonnen die wij niet hebben kunnen verkopen door de huidige Covid omstandigheden en willen deze natuurlijk niet zomaar weggooien. In onze zoektocht naar een vuurwerk alternatief hebben deze ballonnen nu een leuk doel gekregen. Om toch nog knallend het jaar in te gaan, verkopen wij weer onze welbekende ballonnen slingers! Maar dit keer niet als ballondecoratie, maar om lekker mee te knallen!

De Knal Slingers zijn voor iedereen! Ballonnen zijn veilig voor gebruik en veroorzaken gelukkig geen ongelukken! Om die reden kan zelfs de kleinste uit de familie hier plezier bij hebben. Onze knalslingers zijn milieuvriendelijk! Ondanks dat de ballonnen in de slinger biologisch afbreekbaar zijn, is het wel de bedoeling dat de straat netjes achtergelaten wordt na gebruik. Vergeet vooral niet achter je kont op te ruimen dus! 

Balloonzone levert de knal slinger per 5 meter voor € 35,- kant-en-klaar bij je af. Het enige wat je nog hoeft te doen is dus Knallen om 00.00 uur. Of je laat het knallen natuurlijk aan de kinderen over.... De Knal Slingers zijn namelijk 100% veilig in gebruik.
In de Zaanstreek leveren wij de Knal Slinger zelfs GRATIS bij je af!

Het zelf maken van een knalslinger kan natuurlijk ook, en is bovendien een leuke familie bezigheid op oudejaarsdag. Met de top2000 uit de speakers, hulp van het huishouden en weinig moeite, is jouw knalslinger klaar voor gebruik. Via onze online feestwinkel Tuf-Tuf verkopen wij verschillende Do It Yourself Knal slinger pakketten. De Knal Slinger D.I.Y. Asian Thunder, Knal Slinger D.I.Y. Dragon Thunder en D.I.Y. Knal Slinger Ultimate Thunder.

Koop NU DIY pakketten of de kant-en-klare knalslingers en zorg ervoor dat jij toch nog knallend het nieuwe jaar in kan gaan!
Bestel snel bij Balloonzone, vier een knallend oud en nieuw en Support Your Locals!

Wil je jouw Oud en Nieuw net iets specialer maken, kijk dan voor meer oud en nieuw versiering op onze site Tuf-Tuf. 

Met knallende groetjes, 

Balloonzone Ballondecoraties

Over Jordy

Reageren

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo