Blog

Statement Balloonzone betreft ballonnen en het milieu.

Er wordt al jaren lang terecht gediscussieerd of heliumballonnen nog wel opgelaten moeten worden en of dat nog wel bij evenementen en feesten in de huidige milieubewuste maatschappij past. Ondanks dat een latexballon van 100% biologisch afbreekbare materialen worden gemaakt, en dus NIET van plastic is, zijn wij er ons uiteraard wel van bewust dat alles wat de lucht in gaat ook een keer naar beneden moet komen. Een biologisch afbreekbare ballon op straat gooien doe je niet, net als dat je ook geen appelklokhuis of bananenschil op straat gooit.
 
Balloonzone heeft als professioneel ballonnenbedrijf en lid van ‘De Groene Ballon’ al eerder haar verantwoording genomen betreffende zwerfafval in de natuur en al eerder de beslissing genomen om het oplaten van heliumballonnen in de natuur niet langer te ondersteunen.
 
Daarom zullen wij het oplaten van heliumballonnen ook niet verzorgen en er bij onze klanten op aandringen geen ballonnen meer op te laten om het milieu te beschermen tegen onnodig zwerfafval. Dit betekend natuurlijk niet dat wij geen heliumballonnen meer verkopen, maar dat wij willen dat elke ballon welke wij verkopen na afloop netjes wordt verwijdert en weggegooid. Ballonnen blijven natuurlijk gewoon een gezellige, vrolijke en mooie decoratie voor een feest.
 
Uiteraard zullen wij als ballonnenbedrijf onze klanten adviseren en helpen zoeken naar een goed alternatief voor het oplaten van ballonnen, waar de ballonnen gemakkelijk en verantwoord kunnen worden verwijdert na het evenement.
Over Jordy

Reageren

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo