Ballonnen en helium bestellen voor een bruiloft in Zaanstad   Amsterdam   Beverwijk

Ballonnen voor jullie bruiloft...

Je bruiloft versieren met de mooiste ballondecoratie

De mogelijkheden van ballonnen als bruiloft decoratie

Met ballonnen, heliumballonnen en ballondecoratie zijn de mogelijkheden voor jullie bruiloft decoratie werkelijk eindeloos. Een bruiloft decoratie van heliumballonnen aan een tros met een gewicht op de grond als vloerdecoratie of op tafel als tafeldecoratie, een ballonnenboog of ballonpilaren voor de deur, ballonnenharten (zelfs geheel in 3-d), ballonbollen en ballonrozetten of grote megaballonnen cloudbusters. Voor een nog luxere en stijlvollere uitstraling van jullie bruiloft decoratie is het zelfs mogelijk uw ballondecoratie te combineren met bruiloft bloemdecoratie. Bij Balloonzone is op het gebied van ballonnen en bruiloft decoratie veel mogelijk en bespreekbaar. Of het nu is voor de decoratie van jullie eigen huis of voortuin, of de complete bruiloft decoratie van jullie trouwlocatie of trouwfeest, bij Balloonzone zijn jullie aan het juiste adres voor alle ballonnen, ballondecoratie en overige bruiloft decoratie.

Ja ik wil! Ballonnen op mijn bruiloft!

Decoratie met ballonnen van jullie trouwlocatie, trouwfeest en receptie

Balloonzone verzorgt voor jullie bruiloft de mooiste ballondecoratie 

Balloonzone is de specialist als het gaat om bruiloft ballondecoratie voor een trouwlocatie of trouwfeest. Wij toveren jullie trouwlocatie om tot een locatie uit jullie eigen droomhuwelijk. Ballonnen zijn het perfecte decoratiemiddel om een bruiloft stijlvol, luxe en feestelijk aan te kleden, geheel naar jullie eigen smaak. Door het gebruik van diverse ballonnen en ballondecoratie creeert je de meest mooie bruiloftdecoratie voor jullie trouwerij. De bruiloft ballondecoratie is tevens goed te combineren met verdere feestversieringen voor een bruiloft welke u kunt bestellen via onze online feestwinkel Feestwereld.com. Op de dag van jullie bruiloft leveren en plaatsen wij de ballonnen als besproken, jullie hebben er als bruidspaar of ceremoniemeester geen omkijken na! Balloonzone levert over het algemeen de bruiloft ballonnen in de regio Zaanstad, Heemskerk, Beverwijk, Alkmaar, Amsterdam, Purmerend, Castricum, Velsen en Haarlem.

Kies voor betrouwbare leveranciers op jullie bruiloft

Balloonzone een ervaren en betrouwbare partij voor uw bruiloft decoratie

Balloonzone is voordurend bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwen, bruiloften, bruiloft decoratie en ballonnen. In samenwerking met bruidsbloemen specialist Bloemenstudio Lia, organiseerd Balloonzone ook De Zaanse Bruidsbeurs, de meest complete en professionele bruidsbeurs van Zaanstad en omgeving. Op De Zaanse Bruidsbeurs is elk specialisme in de trouwbranche vertegenwoordigd, daarnaast is Balloonzone veel in contact met diverse ondernemers uit de bruidsbranche. Onze ervaren ballondecorateurs zijn altijd bezig met nieuwe ideeen op het gebied van bruiloftdecoratie en volgen veel cursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de ballonnen en decoratie branche.

Balloonzone heeft ervaring bij de meeste trouwlocaties in Noord Holland

Samenwerking en bekendheidheid bij de meeste trouwlocaties in Noord Holland

In de afgelopen jaren hebben wij al vele trouwlocaties in Zaanstad, Alkmaar, Purmerend, Amsterdam, Beverwijk, Castricum, Velsen, Hoorn en Haarlem mogen decoreren met onze ballonnen, ballondecoratie en bruiloft decoratie. Balloonzone is bij de meeste van deze trouwlocaties ook een vaste of welbekende leveranciers voor de bruiloft decoratie. Door de bekendheid van de verschillende trouwlocaties in Noord-Holland, kunnen onze medewerkers u goed informeren over de verschillende mogelijkheden met ballonnen en bruiloft decoratie op uw specifieke trouwlocatie. Bekijk eens onze pagina "Mooiste trouwlocaties" en bekijk eens rustig wat wij op de verschillende locaties hebben gedaan met onze ballondecoraties.

 

Recente projecten

Wij van Balloonzone hebben tevreden klanten in iedere regio. Bekijk hieronder onze laatste projecten.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo