Ballonnen oplaten

Ballonnen oplaten tijdens uw bruiloft ceremonie is symbolisch en ontzettend mooi

Het oplaten van helium ballonnen geeft een geweldig mooi effect en kan daarbij ook heel symbolisch zijn. Wanneer u tijdens uw bruiloft, feest, bedrijfsopening of evenement helium ballonnen wilt oplaten, kan Ballondecorateur Balloonzone voor u de ballonnen kant-en-klaar afleveren op locatie.

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Waarom helium ballonnen oplaten van Balloonzone?

Als u gaat trouwen wilt u natuurlijk dat dit één van de mooiste dagen uit uw leven wordt.
Zorg daarom dat u uw bruiloft ballondecoraties door een professionele en betrouwbare ballonnen leverancier laat verzorgen.

 • Specialist in bruiloftdecoratie
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Full-Service - Wij nemen u het werk uit handen
 • 100% milieuvriendelijk heliumballonnen oplaten
 • Klant en Kwaliteit altijd op de eerste plaats!
 • Bekend bij de meeste trouw en feestlocaties
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Helium ballonnen oplaten uit een net

Ballondecorateur Balloonzone kan voor u ook een mega-oplating verzorgen. Grote hoeveelheden helium ballonnen welke in 1 keer worden losgelaten uit een groot net of champagnefles. Wij plaatsen voor u de netten gevuld met de helium ballonnen op de door u gewenste locatie. De ballonnen kunnen heel gemakkelijk worden losgelaten door te trekken aan een touw. Of het nu is voor een bedrijfsopening, feest, evenement of sportwedstrijd, een mega-oplating is geschikt voor elke gelegenheid en valt altijd in de smaak bij het aanwezige publiek.

Is er een vergunning nodig voor het oplaten van ballonnen?

Wij krijgen vaak de vraag of het nodig is om een vergunning aan te vragen voor het oplaten van helium ballonnen. Dit is per gemeente verschillend en de meeste gemeentes geven hiervoor gewoon een vergunning indien nodig. Voor advies hierover kunt u het beste contact opnemen met de locale gemeente waar de ballonoplating plaats vindt. Heeft u vragen over helium of het gebruik van helium, bekijk dan eens onze pagina meest gestelde vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen

Onze heliumballonnen welke worden opgelaten zijn 100% milieuvriendelijk

Professionele ballonleveranciers gebruiken uitsluitend 100% latex ballonnen en laten deze op vanuit een net, zonder linten, touwtjes, clips of andere voorwerpen eraan bevestigd en een in water oplosbaar lint. Uitzondering hierop is het gebruik van gerecycled papieren kaarten voor ballonwedstrijden. Deze ballonkaartjes zijn volledig afbreekbaar in het geval ze bijvoorbeeld als onderdeel van een ballonwedstrijd toch ergens achterblijven.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo