Cloudbusters trouwen

Cloudbuster helium topballondecoratie voor een bruiloft.

Wilt u geen normale ballonpilaar op uw trouwfeest of bruiloft? Dan zijn de cloudbusters van Balloonzone een prima alternatief!

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Waarom bruiloft helium cloudbusters van Balloonzone?

Als u gaat trouwen wilt u natuurlijk dat dit één van de mooiste dagen uit uw leven wordt. Zorg daarom dat u uw ballondecoraties door een professionele en betrouwbare ballonnen leverancier laat verzorgen.

 • Specialist in bruiloftdecoratie
 • Klant en Kwaliteit altijd op de eerste plaats!
 • Professionele ballondecoratie
 • Full-Service - Wij nemen u het werk uit handen
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Bekend bij de meeste trouw en feestlocaties
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Cloudbusters op uw bruiloft

Naast normale ballonpilaren kunt u ook kiezen voor cloudbusters op uw bruiloft. Deze bestaat uit een diverse kleine ballonnen met aan de onderkant een steen of stuk hout voor een stabiele basis. Bovenop de kleine ballonnen aan de bovenkant komt een grote TOP ballon met een diameter van 90 cm. Cloudbusters zijn verkrijgbaar in verschillende variaties en vrijwel elke kleurencombinatie. Wij helpen u graag met uitkiezen van de perfecte cloudbuster voor uw bruiloft!

Ballon - in - Ballon Cloudbuster

Maak uw cloudbusters op een bruiloft helemaal uniek door de combinatie ballon in ballon te gebruiken. Dit houdt in dat er in de TOP ballon bovenop, nog een ballon komt. Hier kunt u er voor kiezen om een gekleurde TOP ballon in een volledig transparante of transparant bedrukte TOP ballon te doen. Dit geeft net dat extra leuke effect op de cloudbusters voor uw bruiloft.

Cloudbusters met een TOP ballon

Boven op de cloudbusters kunt u kiezen voor een grote topballon van circa 90cm doorsnede. U heeft de keuze uit topballonnen in één kleur of topballonnen met een speciale bruiloft opdruk van bijvoorbeeld harten of duiven. Wilt u echt iets speciaals? Het is zelfs mogelijk om een gekleurde topballon in een transparante bedrukte of onbedrukte topballon te doen! De mogelijkheden voor de bruiloft cloudbusters zijn werkelijk eindeloos!

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo