Tafeldecoratie trouwen

Tafeldecoratie van helium ballonnen als bruiloft decoratie op uw trouwerij.

Met tafeldecoraties van heliumballonnen kunt u op een realtief gemakkelijk wijze uw trouwlocatie of feestlocatie in uw eigen stijl decoreren. Balloonzone Balloondecorations kan tafeldecoraties van heliumballonnen voor uw bruiloft op verschillende manieren en in verschillende stijlen maken.

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Waarom helium bruiloft tafeldecoratie van Balloonzone Balloondecorations?

Als u gaat trouwen wilt u natuurlijk dat dit één van de mooiste dagen uit uw leven wordt.
Zorg daarom dat u uw bruiloft ballondecoraties door een professionele en betrouwbare ballonnen leverancier laat verzorgen.

 • Specialist in bruiloftdecoratie
 • Full-Servive - Wij nemen u het werk uit handen
 • Klant en Kwaliteit altijd op de eerste plaats!
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Professionele ballondecoratie
 • Bekend bij de meeste trouw en feestlocaties
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Bruiloft tafeldecoratie in verschillende stijlen

Helium ballontrossen kunnen op verschillende manieren worden opgebouwd, zo kunt u de ballonnen op verschillende hoogtes laten zweven of juist op dezelfde hoogte. Ook kunt u zelf beslissen hoeveel ballonnen er per tros gebruikt moeten worden, welke kleuren er gebruikt moeten worden en of er eventueel ballonnen met een opdruk gebruikt moeten worden. U kunt er zelfs voor kiezen meerdere ballonnen in elkaar te hebben. Wij raden aan om minimaal 6 ballonnen in een tafeldecoratie te gebruiken.

Tafeldecoratie van ballonnen en bloemen

Ballondecorateur Balloonzone Balloondecorations, gespecialiseerd in het maken van ballondecoratie voor bruiloften, is samen gaan werken met Bloemenstudio Lia, welke is gespecialiseerd in het maken van bloemwerk voor bruiloften.
Doordat beide bedrijven perfect op 1 lijn zitten, kunnen deze samen de meest mooie ballonnen en bloemen decoraties ontwerpen en maken, geheel naar uw eigen wensen.
Heeft u interesse in Ballonnen en Bloemen, maak dan 1 afspraak waar beide bedrijven aanwezig zijn om alles direct op elkaar af te stemmen.

Helium tafeldecoratie kant en klaar afgeleverd op locatie

Boven op de ballonpilaren kunt u kiezen voor een grote topballon van circa 90 cm doorsnede. U heeft de keuze uit topballonnen in één kleur of topballonnen met een speciale bruiloft opdruk van bijvoorbeeld harten of duiven. Wilt u echt iets speciaals? Het is zelfs mogelijk om een gekleurde topballon in een transparante bedrukte of onbedrukte topballon te doen! De mogelijkheden voor de bruiloft ballonpilaren of ballonstaanders zijn werkelijk eindeloos!

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo