Ballonnenboog in regenboog kleuren

Ballonnen voor de feestdagen en speciale gelegenheden

Ballonnen voor Valentijnsdag, Koningsdag, Gaypride en meer...

Wij hebben door het jaar heen verschillende feestdagen en speciale gelegenheden waar je als ondernemer vaak op inspeelt, voor dat extra stukje klanditie en omzet. Met de ballonnen, versieringen en ballondecoratie van Balloonzone, kun je op een professionele manier net dat stukje extras verzorgen voor je klanten. Extra opvallen betekend in de meeste gevallen ook extra omzet. 

Voor elke gelegenheid hebben wij een leuk assortiment aan versieringen en ballondecoratie, maar het is natuurlijk ook mogelijk speciaal voor jullie een unieke ballondecoratie te verzorgen.

Contact opnemen met Balloonzone voor de zakelijke klant

Ballonnen voor Valentijnsdag 14 februari

Ballonnen, heliumballonnen, ballondecoraties en hartjes ballonnen voor Valentijnsdag

De mooiste ballonnen en ballondecoratie voor Valentijnsdag vindt je hier bij Balloonzone. Heliumballonnen voor Valentijnsdag, Ballonpilaren voor Valentijnsdag, Hartjes ballonnen voor Valentijnsdag, Ballonnenbogen voor Valentijnsdag en nog veel meer Valentijnsdag versiering. Al jaren lang verzorgen wij op 14 februari Valentijnsdag ballonnen en versieringen voor verschillende bedrijven, winkels en horeca gelegenheden. Natuurlijk hebben wij ballondecoratie voor Valentijnsdag om je zaak leuk te versieren voor je gasten, maar wij hebben ook Valentijnsdag ballonnen voor indoorpromotie of outdoorpromotie voor onder andere winkels.
Ballonnen voor Valentijnsdag -

Ballonnen voor Koningsdag 27 april

Ballonnen, heliumballonnen, ballondecoraties en hartjes ballonnen voor Valentijnsdag

Koningsdag is een groot feest en daar mogen ballonnen zeker niet bij ontbreken. Ballonboog, ballonpilaren, ballonnenslingers alles is het oranje, rood, wit en blauw. Tijdens Koningsdag hanteren wij een selecte keuze uit ballonnen en ballondecoratie. De geselecteerde ballondecoratie zal worden geleverd in het oranje en/of oranje, rood, wit en blauw. Tijdens Koningsdag hebben wij uiteraard speciale aktieprijzen voor onze Koningsdag ballonnen. Let op! Zorg wel dat je er snel bij bent. Wij kunnen maar een beperkt aantal klanten voorzien van onze ballondecoratie. Voor onze leveringen tijdens Koningsdag geldt vol is vol, wie het eerst komt die het eerst maalt.
- Ballonnen voor Koningsdag - 

Ballonnen voor Gay Pride Amsterdam

Ballonnen in alle kleuren van de regenboog speciaal voor Pride Amsterdam

Alle kleuren van de regenboog speciaal voor Gay Pride Amsterdam, en hoe kun je dat nu beter showen dan met ballonnen. Balloonzone heeft speciaal voor de Gaypride Amsterdam Ballonnenbogen als de regenboog, maar ook regenboog ballonnenslingers, regenboog ballonpilaren en regenboog heliumballonnen. Voor de Gaypride Amsterdam komen wij onze ballondecoratie als gewenst bij je afleveren en plaatsen. Naast ballonnen in alle kleuren en maten van de regenboog kun je ook bij Balloonzone terecht voor de leukste Pride Amsterdam versieringen als vlaggentjes, slingers en losse ballonnen.
- Ballonnen voor Gay Pride Amsterdam - 

Recente projecten

Wij van Balloonzone hebben tevreden klanten in iedere regio. Bekijk hieronder onze laatste projecten.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo