Ballonnen voor Koningsdag

Ballonnen voor Koningsdag - 27 april

Ballonnen in het rood, wit en blauw, of natuurlijk in het oranje, dat kan allemaal voor Koningsdag. 27 arpil is het Koningsdag en daar mogen ballonnen, heliumballonnen en ballondecoratie niet bij missen! Koningsdag ballonnenboog, Koningsdag heliumballonnen, of juist Koningsdag ballonpilaren met een grote oranje ballon bovenop.
- Vraag naar de mogelijkheden voor Koningsdag - 

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Waarom u ballonnen laten bedrukken door Balloonzone?

Bij ons bent u verzekerd van een goede kwaliteit bedrukte ballonnen. U wilt toch ook goede kwaliteit voor u of uw bedrijf? Kies daarom voor de bedrukte ballonnen van Balloonzone.

 • Hoge zeefdruk kwaliteit
 • Klant en Kwaliteit altijd op de eerste plaats!
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Full-Service - Wij nemen u het werk uit handen
 • Alle hoeveelheden mogelijk
 • Ervaring met bedrukte ballonnen
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

MEGA grote ballonnen uit de ballondrukkerij

Als u de normale bedrukte ballonnen te klein vind, kunt u voor de extra grote MEGA ballonnen van Balloonzone Balloonpromotions kiezen. Deze grote ballonnen hebben een diameter van circa 90 cm. De bedrukte grote ballonnen zijn van zeer goede kwaliteit en blijven maarliefst onbewerkt tot wel 3 dagen zweven. De grote bedrukte MEGA ballonnen zijn uitermate geschikt om in te zetten tijdens langdurige evenementen of beurspresentaties. Uiteraard zijn de op maat bedrukte ballonnen van de ballondrukkerij ook goed in te zetten als TOPballon op een ballonpilaar of als grote heliumballon decoratie.

Communcieer uw naam, logo of merk met een grote ballon

Deze grote MEGA ballonnen zullen veel aandacht trekken bij de mensen, want je ziet natuurlijk niet elke dag zulke grote MEGA ballonnen. Dit heeft ook gelijk een positieve invloed op de uitstraling van uw winkel of bedrijf en gaat tenguste van uw naamsbekendheid. Zo word ook sneller duidelijk dat er bijvoorbeeld een actie of een opening is, of waar op de beurs uw stand te vinden is. Wij van Balloonzone Balloonpromotions kunnen er voor zorgen dat de ballonnen worden bedrukt, geleverd en geplaatst worden op een door u gekozen locatie. Ful-Service, u heeft zelf totaal geen omkijken naar de reclame ballondecoratie.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo