Ballonnen voor Valentijnsdag

Ballonnen bestellen voor Valentijnsdag

Valentijnsdag "de dag van de liefde" verdient het om op het gebied van decoratie even wat meer aandacht te krijgen. Versier je winkel, restaurant of cafe met onze ballonnen en je gasten zullen dit geweldig vinden. 

- Neem contact op voor onze Valentijnsdecoratie - 

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Waarom u ballonnen laten bedrukken door Balloonzone?

Als je op zoek bent naar leuke versieringen of ballonnen voor Valentijnsdag, dan moet je natuurlijk bij Balloonzone zijn! Wij hebben speciaal voor Valentijnsdag leuke ballondecoratie als versiering.

 • Heliumballonnen voor Valentijnsdag
 • Ballonpilaren voor Valentijnsdag
 • Hartjes ballonnen voor Valentijnsdag
 • Ballonnen harten voor Valentijnsdag
 • Ballonbogen voor Valentijnsdag
 • Trossen ballonnen voor Valentijnsdag
 • Ballonnenslingers voor Valentijnsdag
 • 3-d ballonnen harten voor Valentijnsdag
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Ballonnenhart 3-dimensionaal

Een groot 3-dimensionaal ballonnenhart is misschien wel de meest indrukwekkende ballondecoratie voor Valentijnsdag. De 3-d ballonnenharten zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen, een klein ballonnenhart van ca. 1,20 x 1,20 meter en een groot ballonnenhart van ca. 1,90 x 1,90 meter.
De 3-d ballonnenharten zijn perfect geschikt om te worden opgehangen aan een hoog plafond of in een hoge zaal als romantische Valentijnsdag ballondecoratie.
Uiteraard is rood de kleur van Valentijnsdag, maar de ballonnenharten zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur.

Meer informatie over een 3-d ballonnenhart

Hartvorm van ballonnen

Hartjes en Valentijnsdag zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Daarom hebben wij speciaal voor Valentijnsdag prachtige hartvormen van ballonnen. De ballonnenharten zijn standaard verkrijgbaar met een afmeting van ca. 1.20 x 1.20 meter, maar zijn uiteraard in elke gewenste afmeting leverbaar.
De hartvorm van ballonnen kan mooi worden opgehangen aan een plafond in een ruimte, maar ook aan een wand, muur of railing. Het is zelfs mogelijk om deze ballonnenharten op een verzwaarde steun met voet te leveren, zodat het ballonnenhart op elke gewenste plaats kan worden neergezet.

Meer informatie over een hartvorm van ballonnen

Heliumballonnen voor Valentijnsdag

Mooie rode ballonnen gevuld met helium zijn altijd een succes met Valentijnsdag. De rode heliumballonnen voor Valentijnsdag zijn super leuk als decoratie en versiering tegen het plafond en geven echt een feestelijke en romantische sfeer. Als je gasten vertrekken kun je ze een heliumballon meegeven als Valentijnsdag geschenk. De heliumballonnen worden standaard geleverd met een mooi sierlintje en zijn verkrijgbaar in een standaard afmeting van ca. 30cm, maar ook in andere afmetingen tot wel 90cm doorsnede. De heliumballonnen zijn ook verkrijgbaar in de vorm van een hartje. Hartjes heliumballonnen zijn altijd een succes met Valentijnsdag.

Heliumballonnen voor Valentijnsdag bestellen

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo