Geboorte en gender reveal decoratie

Hippe ballonnen & decoraties voor een babyshower en gender reveal

Wij hebben niet alleen ballonnen, maar ook de hipste geboorte decoraties en gender reveal items

Ga je een babyshower geven of geef je een gender reveal party, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen voor de meest hippe ballonnen en ballondecoraties, maar ook voor alle overige versieringen en decoraties welke je kunt gebruiken bij een geboorte feest.

De ballondecoraties, helium ballonnen en gender reveal ballonnen zijn gemakkelijk kant-en-klaar te bestellen bij ons, wij kunnen dit dan bij jullie afleveren of jullie komen deze gezellig afhalen bij ons in Zaanstad.
Het is ook mogelijk de ballonnen en versieringen te bestellen in onze webshop, zodat jullie lekker zelf aan de slag kunnen met de versieringen.

- DIRECT NAAR DE WEBSHOP VOOR GEBOORTE VERSIERINGEN EN BALLONNEN -

 

De hipste decoraties voor een geboorte en gender reveal party

Een gender reveal party organiseren

Ballonnen, versieringen, confettishooters en nog veel meer gezelligheid

Zo enorm spannend, maar zo ontzettend leuk! Eindelijk komen jullie dan te weten welk geslacht jullie kleintje hebt! Dit wil je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, en het op een speciale manier ook onthullen bij jullie famillie en vrienden. Dit kan door bijvoorbeeld een confettishooter af te schieten in de juiste kleur roze of blauw, of een ballon te laten knappen welke gevuld is met confetti. 
Deze gender reveal confetti shooters en gender reveal ballonnen zijn online te bestellen in onze webshop. Daarnaast hebben wij in onze webshop ook veel overige versieringen, decoraties en tafelgerei speciaal voor een gender reveal party.
- BEKIJK ONZE GENDER REVEAL PARTY COLLECTIE -

Het is ook mogelijk om een kant-en-klaar met confetti gevulde gender reveal ballon bij ons te bestellen en af te halen in Zaanstad. Wij zorgen er dan voor dat de ballon gevuld wordt met de juiste kleur aan confetti en wij blazen deze op met helium. De gender reveal ballon wordt verder afgewerkt met kleine ballonnen en alles wordt vastgezet aan een ballongewicht waardoor de ballon op zijn plaats blijft.
Ook als jullie zelf nog niet willen weten of het een jongen of een meisje wordt, kun je bij ons terecht. Lever de envelop welke je van je verloskundige krijgt bij ons in, en wij doen de rest.
- NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GENDER REVEAL BALLON -

Boy or Girl Gender Reveal Ballon  

Een babyshower of kraamfeest geinspireerd door Pinterest

Zelf een babyshower of kraamfeest versieren, of bestel je liever gewoon wat heliumballonnen

Het is natuurlijk ontzettend leuk om voor een babyshower zelf lekker creatief aan de slag te gaan, en een locatie of je huis prachtig te versieren en decoreren. Dit kun je doen met de items welke je kunt bestellen in onze webshop. Hier hebben wij een collectie speciaal voor de versiering van babyshowers en kraamfeesten.
Ben je niet zo creatief, of heb je eigenlijk niet zo veel zin om zelf aan de slag te gaan, dan kun je een babyshower of kraamfeest ook aankleden met kant en klare trossen van heliumballonnen. Deze kun je gewoon bij ons bestellen en op locatie laten afleveren. 
Een combinatie van kant en klare ballondecoratie en versieringen uit onze webshop is natuurlijk ook goed mogelijk. 

- BEKIJK DE GEBOORTE VERSIERINGEN IN ONZE WEBSHOP -

Recente projecten

Wij van Balloonzone hebben tevreden klanten in iedere regio. Bekijk hieronder onze laatste projecten.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo