Geboorte Ballondecoratie

De mooiste geboorte ballondecoratie voor de geboorte van uw kind

U wilt natuurlijk de mooiste decoraties voor de geboorte van uw kind. Dit is allemaal mogelijk bij Ballondecorateur Balloonzone!

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Waarom uw geboortedecoratie laten verzorgen door Balloonzone?

Wilt u ook graag dat de geboortedecoratie van uw kind word verzorgd door een specialist in geboortedecoratie? Zorg er dan voor dat u dit samen met Ballondecorateur Balloonzone doet!

 • Specialist in geboortedecoratie
 • Klant en Kwaliteit altijd op de eerste plaats!
 • Wij staan altijd voor u klaar!
 • Full-Service - Wij nemen u het werk uit handen
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Uitgebreid assortiment
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Wie wil er nou geen mooie decoratie bij de geboorte van een kind?

U wilt natuurlijk ook dat de decoratie voor de geboorte van uw kind hartstikke mooi zijn. Daar kunnen wij van Balloonzone voor zorgen! Het versieren en decoreren zijn een van de vele specialismes van Ballondecorateur Balloonzone. Zo staan wij altijd open voor u en kunt u alles precies naar wens laten versieren en decoreren. Dit kan natuurlijk heel makkelijk telefonisch besproken worden of door middel van een afspraak te maken. Wij horen graag van u!!

Uitgebreid assortiment

Bij Ballondecorateur Balloonzone heeft u heel erg veel mogelijkheden voor de geboorte decoratie van uw kind. Het kan varieren van een tros ballonnen tot ballonnenbogen en ballonpilaren. Wij hebben alles wat u er voor nodig heeft om deze dag speciaal te maken. Ook hebben wij niet alleen ballonnen, maar ook heel veel feestversieringen zoals vlaggenlijntjes, slingers en nog veel meer. Voor al deze feestversieringen kunt u kijken op onze webshop www.feestwereld.com. Hier kunt u gewoon online bestellen!

Ballonnenbogen

Ballonenbogen zijn een voorbeeld van de vele keuzes bij Balloonzone. De ballonnenbogen zijn in bijna alle kleuren beschikbaar, u heeft dus genoeg keuze. Ook zijn de ballonnenbogen in verschillende maten verkrijgbaar i.v.m de breedte van de deur. Ook zijn er veel verschillende varianten voor een ballonnenboog, bijvoorbeeld in combinatie met ballonnenbollen.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo