Gender Reveal Party

Organiseer een geweldige Gender Reveal Party met decoraties en ballonnen

Een spannend moment, welke je natuurlijk wilt vieren in het bijzijn van al je naaste famillie en vrienden tijdens een echt Gender Reveal Party! Ballonnen, decoraties en versieringen mogen op dit speciale moment natuurlijk niet missen.
- SHOP GENDER REVEAL PARTY ITEMS -

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Gender Reveal Ballon voor de onthulling

Een onthulling met een echte knal!

Een gender reveal ballon is natuurlijk een perfecte manier om een onthulling te doen. De ballon is gevuld met roze of blauwe confetti en zodra je deze kapot prikt, onthult de kleur van de confetti het geslacht van jullie baby. De gender reveal ballon kan worden gevuld met helium om mooi te laten zweven of gewoon met lucht zodat je deze ergens kunt ophangen.

De gender reveal ballonnen zijn kant-en-klaar bij ons te bestellen. Wij zorgen er voor dat de ballon wordt gevuld met de juiste kleur confetti en helium of lucht. Dit is de perfecte oplossing wanneer jullie zelf ook nog niet willen weten of jullie een jongen of een meisje krijgen.
Je kunt de gender reveal ballonnen ook bestellen in onze webshop, hier hebben wij de ballonnen met diverse opdrukken. De ballonnen worden dan onopgeblazen naar je verstuurd. Zodra je de onthulling wilt doen, kun je de ballon zelf opblazen met lucht of helium.

- BEKIJK DE GENDER REVEAL BALLONNEN IN ONZE WEBSHOP -

Gender Reveal Confetti Shooters voor de onthulling

Welke kleur confetti komt er straks uit de confetti shooter...?

Een alternatief voor het laten kapot knappen van een gender reveal ballon met confetti is natuurlijk een onthulling met een confettishooter. De confettishooter is gevuld met de kleur confetti voor een jongen of een meisje. Zodra je de confetti shooter laat schieten onthult de kleur van de confetti het geslacht van jullie baby.l

De confetti shooters zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop, deze is dan naar keuze gevuld met roze of met blauwe confetti.

- BEKIJK DE CONFETTI SHOOTERS VOOR EEN GENDER REVEAL -

Gender Reveal Party versieringen en decoraties

Om de Gender Reveal Party echt helemaal af te maken

Naast de ballonnen en confetti shooters voor een gender reveal, kun je bij ons ook terecht voor overige versieringen en decoraties voor een gender reveal party. Zo kun je bij ons natuurlijk mooie helium ballonnen bestellen welke klant en klaar voor je gemaakt worden. Of je kunt zelf aan de slag en via onze webshop veel verschillende prachtige versieringen bestellen om een gender reveal party echt helemaal af te maken.

- NAAR ONZE GENDER REVEAL PARTY VERSIERINGEN -

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo