Kraamfeesten

Een kraamfeest organiseren met Balloonzone

Het is zover! De baby is geboren en dat moet natuurlijk gevierd worden! Organiseer samen met Ballondecorateur Balloonzone uw kraamfeest.

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Waarom uw kraamfeest organiseren met Balloonzone?

Als u een kraamfeest organiseert wilt u natuurlijk dat dit een geweldige dag word! Zorg er daarom voor dat u uw kraamfeest door een specialist in geboortedecoratie laat verzorgen.

 • Specialist in bruiloftdecoratie
 • Klant en Kwaliteit altijd op de eerste plaats!
 • Wij staan altijd voor u klaar!
 • Full-Service - Wij nemen u het werk uit handen
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Ervaring met kraamfeesten
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Kraamfeest organiseren

Het decoren en aankleden van een kraamfeest is 1 van de specialismes van Ballondecorateur Balloonzone. Daarom geven wij u graag advies over het decoren en aankleden van een kraamfeest. U wilt natuurlijk dat dit een hele mooie dag word en daar kunnen wij bij Balloonzone voor zorgen! Mocht u ons advies willen kunt u altijd even bellen voor een afspraak. Of als het mogelijk is kan dit ook telefonisch besproken worden.

Mogelijkheden

U weet natuurlijk al of het een jongen of een meisje is geworden, dus u kunt zich gelijk focussen op de decoraties. Zo weet u natuurlijk al welke kleuren u wilt gebruiken. Wij kunnen u laten zien wat er allemaal nodig is voor het decoren en aankleden van een kraamfeest. Voorbeelden hiervan zijn: ballonpilaren, ballonnenbogen, vloer- en tafeldecoraties, kadoballonnen, slingers, vlaggetjes en nog veel meer!

Ballonpilaren voor de geboorte van uw kind

1 van de mogelijkheden voor uw kraamfeest zijn de ballonpilaren. Deze hebben hetzelfde principe als de normale pilaren alleen dan speciaal voor de geboorte van uw kind. Bovenop de pilaar komt een grote TOP ballon. De TOP ballon kan zowel bedrukt als onbedrukt geleverd worden. De gebruikelijkste kleuren zijn blauw of roze in combinatie met wit.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo