Helium ballonnen laten vullen

Helium ballonnen laten vullen door Balloonzone en kant-en-klaar laten bezorgen of ophalen.

Balloonzone kan je het werk ook volledig uit handen nemen en de helium ballonnen voor je opblazen. Voor elke feest heeft Balloonzone een uitgebreid assortiment aan ballonnen welke gevuld kunnen worden met helium. De 100% biologisch afbeekbare helium ballonnen worden kant en klaar geleverd of afgehaald met of zonder sierlintje.

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Waarom helium ballonnen laten vullen door Balloonzone?

Balloonzone is een professionele en ervaren ballondecoratie bedrijf waar kwaliteit, milieu en service het meest belangrijk zijn. Wanneer u helium ballonnen wilt oplaten, zorgt Balloonzone ervoor dat deze 100% biologisch afbeekbaar zijn.

 • Professioneel ballondecoratie bedrijf
 • Helium ballonnen afhalen in Zaanstad
 • Klant en Kwaliteit altijd op de eerste plaats!
 • Full-Service - Wij nemen u het werk uit handen
 • Ervaren met het vullen van helium ballonnen
 • 100% biologisch afbreekbare helium ballonnen
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Helium ballonnen bestellen en laten bezorgen

Je kunt door middel van de telefoon, email of onze website heel gemakkelijk helium ballonnen bestellen. Wij zorgen er dan voor de de ballonnen worden gevuld met helium en op een vooraf afgesproken datum en tijd voor je klaar staan. De helium ballonnen kun je dan komen afhalen bij ons magazijn in Wormerveer - Assendelft - Zaanstad of je kunt gebruik maken van onze ballonnen bezorgservice. De helium ballonnen worden dan afgeleverd op voor aangegeven gewenste locatie en tijdstip. Bezorging is mogelijk vanaf 40 stuks helium ballonnen. Heb je vragen over de bezorging of wil je weten wat de bezorgkosten voor jouw levering zijn, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Groot assortiment aan helium ballonnen

Balloonzone heeft een groot assortiment aan ballonnen op voorraad welke geschikt zijn voor het vullen met helium. Voor de vele verschillende kleuren en opdrukken verwijzen wij je graag naar de kleuren kaart.

Ook in onze webshop kun je veel verschillende ballonnen bekijken uit ons assortiment welke opgeblazen kunnen worden met helium.

- CHECK DE BALLONNEN IN ONZE WEBSHOP -

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo