Helium ballonnen oplaten en Ballonnenwedstrijd

Heliumballonnen oplaten en een ballonnenwedstrijd

Zelf helium ballonnen oplaten is een erg mooi gebaar. Kies er daarom voor om uw helium ballonnen oplating te laten verzorgen door Ballondecorateur Balloonzone.

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Waarom een ballonnenoplating met Ballondecorateur Balloonzone?

U wilt toch ook dat uw ballonnen oplating helemaal goed verloopt? Zorg er daarom voor dat deze worden verzorgd door een professionele ballondecorateur.

 • Specialist in ballonoplatingen
 • Full-Service - Wij nemen u het werk uit handen
 • Klant en Kwaliteit altijd op de eerste plaats!
 • Eerlijk en deskundig advies
 • 100% millieuvriendelijk heliumballonnen oplaten
 • Bekend bij de meeste gemeentes
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Uw eigen helium ballonnen oplating

Wilt u graag een helium ballonnen oplating doen? Wij van Balloonzone kunnen dit voor u regelen. Er zijn meerdere mogelijkheden bij een ballonnen oplating. Het oplaten van de ballonnen geeft een geweldig mooi effect en kan daarbij ook heel symbolisch zijn. Wanneer u tijdens uw bruiloft, bedrijfsopening, feest of evenement ballonnen wilt oplaten zorgen wij van Balloonzone ervoor dat de helium ballonnen kant-en-klaar afgeleverd worden op locatie. De helium ballonnen worden dan in een tros en aan een lintje afgeleverd op locatie.

Mag je zomaar ballonnen oplaten?

Omdat wij vaak de vraag krijgen of het nodig is om een vergunning aan te vragen voor een ballonnen oplating, is hier uw antwoord. Dit is omdat dit per gemeente verschillend is, maar de meeste gemeentes geven hiervoor gewoon een vergunning af indien nodig. Voor advies hierover kunt u het beste contact opnemen met de desbetreffende locatie waar de ballonnen oplating plaatsvind.

Onze heliumballonnen welke worden opgelaten zijn 100% millieuvriendelijk

Professionele ballonleveranciers zoals Balloonzone gebruiken uitsluitend 100% latex ballonnen en laten deze op uit een net. Aan deze ballonen zitten geen linten, touwtjes, clips of andere voorwerpen. De helium ballonnen zullen voorzien zijn van een in water oplosbaar lintje. Uitgezonderd zijn de gerecycled papieren kaartjes voor een ballonwedstrijd. Deze kaartjes zijn volledig afbreekbaar voor als ze ergens blijven hangen onderweg.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo