Helium ballonnen trossen

De meest mooie trossen van heliumballonnen voor elk feest!

Heliumballonnen als trossen ballonnen aan een ballongewicht is de perfecte decoratie en versiering voor elke gelegenheid. Verjaardag, bruiloft, geboorte of jubileum, een tros heliumballonnen maakt sfeer!

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Een heliumballonnen tros als tafelversiering of zaalversiering

Een tros van meerdere heliumballonnen zorgt al snel voor de gewenste feestelijke sfeer van je feest. Aangezien je met de samenstelling van kleuren en bedrukkingen alle kanten op kan, zijn heliumballon trossen uitermate geschikt voor elk feest en thema.

 • Helium ballonnen tros als versiering
 • Helium ballonnen tros voor bedrijven
 • Helium ballonnen tros voor geboortes
 • Helium ballonnen tros als bruiloft tafeldecoratie
 • Helium ballonnen tros als bruiloft zaaldecoratie
 • Grote heliumballonnen - Cloudbusters
 • Zelf ballonnen vullen met helium
 • Losse helium ballonnen bestellen
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Heliumballonnen speciaal voor een bruiloft

Heliumballonnen als bruiloft tafeldecoratie

Speciaal voor bruiloften kun je de meest mooie trossen heliumballonnen samenstellen, geheel in je eigen kleuren en in je eigen stijl of thema. De heliumballonnen kunnen dan als decoratie worden geplaatst op de tafels tijdens het bruiloftdiner, en op de (sta)tafels tijdens het bruiloftsfeest. Met de bruiloft heliumballonnen trossen kun je op een simpele manier een locatie geheel naar eigen smaak maken, en geheel in eigen thema.

Balloonzone kan de ballonnen voor je opblazen met helium en kant en klaar afleveren en plaatsen op je trouwlocatie, of je kunt de heliumballonnen bij ons afhalen in Zaanstad. Ben je heel creatief of heb je iemand die creatief is, dan is het zelfs mogelijk om de ballonnen zelf op te blazen met helium en zelf de tafeldecoratie te maken die je wilt. Hiervoor verwijzen wij je graag naar onze webshop waar alles gemakkelijk online te bestellen is, zelfs de helium.

- ONZE PAGINA SPECIAAL VOOR BRUILOFT BALLONDECORATIE -

Heliumballonnen voor elke feest

Heliumballonnen als zaaldecoratie

Aangezien je met heliumballonnen heel gemakkelijk met de samenstelling kunt spelen, zijn deze uitermate geschikt als versiering en decoratie voor vrijwel elk feest. Of het nu is voor een bruiloft, geboorte, verjaardag, kinderfeest of jubileum, er is altijd wel een samenstelling aan heliumballonnen te verzinnen welke precies past bij je feest.

Je kunt de heliumballonnen zelf opblazen met behulp van de items uit onze webshop, of je kunt de heliumballonnen trossen kant en klaar door ons laten bezorgen en plaatsen. De keuze is geheel aan jezelf!

- ONZE PAGINA TROSSEN MET HELIUMBALLONNEN -

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo