Heliumballonnen zelf opblazen

Zelf gemakkelijk en veilig heliumballonnen opblazen. Helium kopen en helium huren.

Heliumballonnen zijn onmisbaar als decoratie op een feestje en kun je nu gemakkelijk zelf opblazen. Wij verkopen speciale wegwerp heliumflessen waarmee je zelf kleinere aantallen heliumballonnen kunt opblazen. Voor grote aantallen heliumballonnen verhuren wij heliumflessen.

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Helium huren of helium kopen en zelf ballonnen opblazen?

Hoe leuk is het om zelf heliumballonnen op te blazen voor een feestje! Dit kan nu heel gemakkelijk met onze heliumflessen. Wij hebben heliumflessen te koop en te huur.

 • Gemakkelijk helium kopen in onze webwinkel
 • Handzame en lichtgewicht heliumcilinders
 • Officieel dealer van BalloonGaz verkoop
 • Officiele dealer van Balloonium verhuur
 • Mogelijkheid tot afhalen bij ons in Zaanstad
 • 100% veilig vullen van uw ballonnen
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Heliumflessen kopen - BalloonGaz helium

Balloonzone is officieel dealer van BalloonGaz helium, dit zijn heliumtankjes welke je gewoon koopt en dus je eigendom worden. Het voordeel is dat je de heliumfles dus niet terug hoeft te brengen en er ook geen borg wordt betaald. Wanneer de fles nog niet leeg is, kun je deze gewoon dicht draaien en bewaren tot een volgende keer. Zodra de fles leeg is, kan deze gewoon worden weggegooid met het oud ijzer. Of je doet creatief en maakt er een bloempot, bijzettafel of zelfs kleine bbq van! BalloonGaz helium is uitermate geschikt voor het vullen van kleinere aantallen heliumballonnen tot maximaal ongeveer 40 -50 stuks per heliumfles. De BalloonGaz heliumflessen zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop.

- DIRECT HELIUM KOPEN -

Helium flessen huren - Balloonium

Als je lekker veel ballonnen wilt opblazen met helium kun je er beter voor kiezen om een heliumfles bij ons te huren. Voor de verhuur van helium hebben wij twee soorten flessen in onze collectie. Heliumflessen van het merk Ballonnium, van 10 liter en van 20 liter. Met de heliumflessen van 10 liter kun je ongeveer 200 tot 300 ballonnen opblazen van normaal formaat, met de 20 liter heliumflessen kun je tot 500-600 ballonnen opblazen met helium. Je huurt een heliumfles compleet met vulnippel voor een periode van maximaal 7 dagen. Voor meer informatie over helium huren en de actuele verhuurprijzen kun je het beste even contact met ons opnemen.

- DIRECT CONTACT MET ONS OPNEMEN -

Welke heliumfles kun je het beste huren?

De Balloonium helium cilinders zijn tot 300 bar gedrukt in plaats van 200 bar als de meeste heliumcilinders. Hierdoor zijn de helium cilinders lichtgewicht en kleiner, zonder dat er minder capaciteit aan helium in de flessen zit. Balloonzone verhuurt de Balloonium heliumcilinders met twee verschillende inhoud capaciteiten, de N20 goed voor het oppompen van ca. 500-600 heliumballonnen en de N10 goed voor het oppompen van ca. 200-300 heliumballonnen.
Afhankelijk van het aantal ballonnen dat je wilt vullen met helium, kun je een keuze maken uit deze twee cilinders.
Voor meer informatie over helium en helium huren, kun je het beste even contact met ons opnemen.

- DIRECT CONTACT MET ONS OPNEMEN -

Welke heliumfles kun je het beste kopen?

Wanneer je een klein aantal ballonnen wilt oppompen dan kun je het beste kiezen om een wegwerp heliumcilinder te kopen bij Balloonzone.
Deze wegwerp heliumcilinder wordt je eigendom en mag na gebruik gewoon worden weggegooid. Je kunt er voor kiezen om de heliumcilinders in eens volledig te gebruiken of om er meerdere keren een aantal ballonnen mee op te pompen. De BalloonGaz heliumcilinders zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen, een kleine cilinder voor ca. 20-30 om ca. 25-30 ballonnen mee op te pompen en een grote cilinder om ca. 45-50 ballonnen mee op te pompen.
De BalloonGaz heliumcilinders kun je gemakkelijk bestellen via onze online webwinkel tuf-tuf.nl.

- NU HELIUM KOPEN -

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo