Zelf helium ballonnen vullen

Gemakkelijk en veilig ballonnen vullen met helium

Balloonzone heeft diverse heliumflessen in het assortiment, voor elke hoeveelheid ballonnen een ander heliumfles. Afhankelijk van het aantal ballonnen dat u wilt vullen met helium, kunt u bepalen welke helium fles u het beste kunt hebben. Voor kleinere aantallen helium ballonnen tot ca. 100 stuks, kunt u het beste kiezen om een wegwerp heliumfles te kopen. Voor grotere aantallen kunt u er beter voor kiezen om een heliumfles bij ons te hure

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

helium huren of helium kopen bij Balloonzone

Wanneer u zelf ballonnen wilt gaan vullen met helium, kunt u er het beste voor kiezen om uw helium bij een goede en erkende helium leverancier te kopen.
Balloonzone is officiele dealer BalloonGaz en Balloonium.

 • Gemakkelijk helium bestellen via de webwinkel
 • Handzame en lichtgewicht heliumcilinders
 • Officiele dealer van BalloonGaz
 • Officiele dealer van Balloonium
 • Mogelijkheid tot afhalen in Zaandam
 • 100% veilig vullen van uw ballonnen
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Geen helium huren, maar helium kopen!

Balloonzone is officieel dealer van BalloonGaz helium, dit zijn heliumtankjes welke u koopt en dus uw eigendom worden. U voordeel is dat u de heliumfles dus niet terug hoeft te brengen en geen borg betaald. Wanneer de fles nog niet leeg is, kunt u deze gewoon dicht draaien en bewaren tot een volgende keer. Zodra de fles leeg is, kan deze gewoon worden weggegooid met het oud ijzer. BalloonGaz helium is uitermate geschikt voor het vullen van kleinere aantallen helium ballonnen tot maximaal 50 stuks per cilinder.
De BalloonGaz heliumflessen kunt u gemakkelijk online bestellen in onze webwinkel.

Helium cilinders huren bij Balloonzone

Voor het vullen van grotere aantallen ballonnen kunt u er beter voor kiezen om een heliumfles te huren. Voor de verhuur van helium hebben wij twee soorten lichtgewicht heliumflessen in ons assortiment. Heliumflessen van het merk Ballonnium, van 10 liter en van 20 liter, waarmee u tot 500-600 ballonnen tot 9" kunt vullen met helium. U huurt de heliumfles inclusief vulnippel voor een periode van maximaal 7 dagen. Voor meer informatie over helium huren, verwijzen wij u graag naar onze pagina helium huren.

Welke helium fles wilt u huren?

De Balloonium helium cilinders zijn 300bar gedrukt in plaats van 200 bar als de meeste heliumcilinders. Hierdoor zijn de helium cilinders lichtgewicht en kleiner zijn zonder dat er minder capaciteit aan helium in de flessen zit. Balloonzone verhuurt de Balloonium heliumcilinders met twee verschillende inhoud capaciteiten, de N20 goed voor het oppompen van ca. 500-600 heliumballonnen en de N10 goed voor het oppompen van ca. 200-300 heliumballonnen.
Afhankelijk van het aantal ballonnen dat u wilt vullen met helium, kunt u een keuze maken uit deze twee cilinders.
Bekijk voor meer informatie over helium huren onze pagina Helium Huren

Liever een heliumfles kopen?

Wanneer u een klein aantal ballonnen wilt oppompen dan kunt u het beste kiezen om een wegwerp heliumcilinder te kopen bij Balloonzone.
Deze wegwerp heliumcilinder wordt uw eigendom en mag na gebruik gewoon worden weggegooid. U kunt er voor kiezen om de heliumcilinders in eens volledig te gebruiken of om er meerdere keren een aantal ballonnen mee op te pompen. De BalloonGaz heliumcilinders zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen, een kleine cilinder voor ca. 20-30 om ca. 25-30 ballonnen mee op te pompen en een grote cilinder om ca. 45-50 ballonnen mee op te pompen.
De BalloonGaz heliumcilinders kunt u gemakkelijk bestellen via onze online webwinkel.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo