Ballonnenboog of Ballonboog

Ballonnenboog van Balloonzone. Ballonnenbogen bestellen in alle kleuren en afmetingen.

De meeste mooie ballonnenbogen in vrijwel elke kleur en in vrijwel elke afmeting. Of het nu is voor een verjaardag, kinderfeestje, jubilieum, winkelopening of bruiloft een ballonnenboog staat altijd voor feest. Balloonzone maakt de ballonnenbogen geheel op maat tegen de meest voordelige tarieven.

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Wilt u een ballonnen bestellen en laten bezorgen ?

Wilt u een ballonnenboog bestellen maar twijfelt u nog waar u deze moet kopen of denkt u er misschien aan om zelf een ballonnenboog te maken?
Stop met zoeken! Bij Balloonzone vindt u de meest mooie en voordelige ballonnenbogen.

 • Professionele ballonnenbogen
 • Goedkope ballonnenbogen
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Klant en Kwaliteit altijd op de eerste plaats!
 • Full-Service - Wij nemen u het werk uit handen
 • Bezorging in heel Nederland!
 • Netjes door onze medewerkers geplaatst
 • Ballonbogen in alle maten en kleuren
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Ballonnenboog bestellen voor op een bruiloft

Een ballonnenboog is een perfecte ballondecoratie voor bij de entree van uw trouwlocatie en feestlocatie. De ballonnenboog welke uiteraard door Balloonzone perfect op maat wordt gemaakt en om de entree deur wordt geplaatst, zal een feestelijke welkom zijn voor alle gasten op de bruiloft.
De entree waar de ballonnenboog is geplaatst kan nog mooier worden door een loper te plaatsen waarover de bruiloftgasten moeten lopen, om vervolgens onder de ballonnenboog door de bruiloft te betreden.
Balloonzone is de specialist in ballonnenbogen en andere ballondecoratie voor bruiloften en trouwerijen. Onze ervaren medewerkers kunnen helpen om de perfecte ballonnenboog en ballondecoratie voor de bruiloft of trouwerij te ontwerpen.

Ga direct naar onze speciale pagina Ballondecoratie voor Bruiloften

Ballonnenboog bestellen voor een winkelopening of speciale promotie actie

Wanneer er een winkel wordt geopend of heropend moet dit natuurlijk zonder twijfel bekend worden bij alle potentiele klanten. Door het inzetten van een ballonnenboog voor de entree van een winkel zullen veel potentiele klanten zien dat de winkel geopend is, en weer terecht kunnen in de winkel.
Een ballonnenboog is ook het perfecte promotiemiddel om net dat stukje extra aandacht te krijgen van voorbijgaande potentiele klanten. Een ballonnenboog is niet alleen een feestelijke en ontzettend leuke manier om extra aandacht te verkijgen van potientiele klanten, maar zorgt er ook voor dat er meer bezoekers in de winkel komen.

Ga direct naar onze speciale pagina Ballondecoratie voor Bedrijven en Winkels

Ballonnenboog in verschillende varianten

Een ballonnenboog is te maken in verschillende varianten, zo kunnen wij de ballonboog gestapeld of in blokken maken. Maar ook doorgedraaid of gedraaid vanuit het midden. De keuze is geheel aan jezelf! Welke opbouw past het mooist bij jezelf of bij je bedrijf. Bekijk onze voorbeeld foto's van ballonbogen hieronder eens en laat je inspireren over de mogelijkheden.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een ballonboog niet rond te laten lopen, maar bijvoorbeeld in een rechthoek of in een hartvorm. Afhankelijk van de entree waar de ballonnnboog geplaatst moet worden en afhankelijk van het feest is er altijd wel een ballonboog en een variatie welke perfect bij je gelegenheid past.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo