Ballonnenhart en ballonharten

Ballonnenharten zijn de romantische ballondecoratie voor op bruiloften of events.

Een ballonnenhart is een mooie en romantische ballondecoratie voor een bruiloft, trouwerij of jubileum. Een ballonnenhart kan worden gemaakt op een frame, zodat er een vorm van ballonnen ontstaat, of volledig in 3-d! Ballonnenharten kunnen als ballondecoratie worden opgehangen aan het plafond, tegen de achtergrond of op een pilaar.
Balloonzone maakt elke ballonnenhart geheel op maat in elke gewenste kleur.

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Bent u opzoek naar een ballonnenhart ?

Wilt u een ballonnenhart hebben maar twijfelt u nog waar u deze moet bestellen of denkt u er misschien aan om zelf een ballonnenhart te maken?
Stop met zoeken! Bij Balloonzone vindt u de meest professionele en voordelige ballonnenharten.

 • Professionele ballonnenharten
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Full Service - Wij nemen u het werk uit handen
 • Klant en Kwaliteit altijd op de eerste plaats!
 • De meest goedkope en voordelige ballonnenharten
 • Bekend bij de meeste trouw en feestlocaties
 • Bezorging in heel Nederland!
 • Ballonnenharten in alle maten en kleuren
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Dubbel ballonnenhart voor een bruiloft

Twee ballonnenharten welke in elkaar zijn verweven. Een romantische en zeker mooie sfeervolle ballondecoratie, welke perfect past als ballondecoratie voor een bruiloft, jubileum of ander liefdevol feest. De dubbele ballonnenharten worden allebei in een andere kleur naar wens gemaakt, zodat de verwevenheid van de twee ballonnenharten goed duidelijk is. Het dubbele ballonnenhart kan op bijvoorbeeld een bruiloft of trouwerij worden gebruikt als ballondecoratie welke wordt opgehangen aan het plafond of als ballondecoratie tegen de wand als mooie achtergrond informatie.
Balloonzone maakt elk dubbele ballonnenhart speciaal voor de klant op maat, geheel naar eigen wens in vrijwel elke denkbare afmeting.

3 dimensionaal ballonnenhart als ballondecoratie

3 dimensionale ballonnenharten zijn zeker een unieke ballondecoratie welke direct opvalt en een romantische sfeer creeert op je feest. De 3-d ballonnenharten zijn rondom hartvormige, zijn volledig gevuld en lopen ook dikker uit in het midden van het hart. De 3d ballonnenharten kunnen worden opgehangen aan een plafond of als wand feestversiering op een feestlocatie. Uiteraard zijn de 3-d ballonnenharten te bestellen in vrijwel elke gewenste kleur en afmeting.

Wil je direct een ballonnenhart bij ons bestellen of de prijs weten, neem dan contact met ons op

Wat kost een ballonnenhart bij Balloonzone?

De kosten van een ballonnenhart hangen af van onder andere welk ballonnenhart u wilt bestellen en hoe groot u het ballonnenhart wilt hebben. Wilt u een enkel ballonnenhart, een dubbel ballonnenhart of een 3 dimensionaal ballonnenhart, en in welke kleuren en afmetingen wilt u het ballonnenhart bestellen. Balloonzone verkoopt ballonnenharten al vanaf € 50,00. Het beste kunt u contact met ons opnemen, zodat wij u direct kunnen vertellen wat de kosten voor het ballonennhart dat u wilt bestellen zijn.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo