Ballonnenpilaar of Ballonpilaar

Ballonpilaren in alle kleuren en maten. Goedkoop en makkelijk ballonpilaren bestellen

Ballonpilaren zijn bij Balloonzone verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Ballonnenpilaren voor een bruiloft, verjaardag of jubileum, maar ook ballonnenpilaren om in te zetten als promotiemiddel bij een speciale zakelijke actie of bij een winkelopening. Balloonzone maakt de ballonpilaren geheel op maat tegen de meest voordelige tarieven.

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Bent u opzoek naar een ballonnenpilaar ?

Wilt u een ballonnenpilaar hebben maar twijfelt u nog waar u deze moet bestellen of denkt u er misschien aan om zelf een ballonnenpilaar te maken?
Stop met zoeken! Bij Balloonzone vindt u de meest professionele en voordelige ballonnenpilaren.

 • professionele ballonnenpilaren
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Full Service - Wij nemen u het werk uit handen
 • Netjes door onze medewerkers geplaatst
 • Goedkope ballonnenpilaren
 • Klant en Kwaliteit altijd op de eerste plaats!
 • Bezorging in heel Nederland!
 • Ballonnenpilaren in alle maten en kleuren
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Ballonpilaren voor op een bruiloft

Ballonpilaren of Ballonstaanders zijn de meest gemakkelijke en veelzijdige ballondecoratie voor bij de entree van uw trouwlocatie en feestlocatie, of voor bijvoorbeeld in de trouwzaal of feestzaal. De ballonpilaren welke uiteraard door Balloonzone perfect naar wens worden gemaakt en op de juiste plaatst voor uw bruiloft worden geplaatst, zullen een feestelijke welkom zijn voor alle gasten op de bruiloft. Wanneer ballonpilaren worden geplaatst bij een entree, kan deze nog mooier worden aangekleed door een loper te plaatsen waarover de bruiloftgasten moeten lopen, om vervolgens door de ballonpilaren de bruiloft te betreden. Balloonzone is de specialist in ballonpilaren en andere ballondecoratie voor bruiloften en trouwerijen. Onze ervaren medewerkers kunnen helpen om de perfecte ballonpilaren en ballondecoratie voor de bruiloft of trouwerij te ontwerpen.

Ga direct naar onze speciale pagina Ballondecoratie voor Bruiloften

Ballonpilaren voor een winkelopening of promotie actie

Wanneer er een winkel wordt geopend of heropend moet dit natuurlijk zonder twijfel bekend worden bij alle potentiele klanten. Door het inzetten van ballonpilaren of ballonstaanders voor de entree van een winkel zullen veel potentiele klanten zien dat de winkel geopend is, en weer terecht kunnen in de winkel.
Ballonpilaren zijn ook geschikt als promotiemiddel en om net dat stukje extra aandacht te krijgen van voorbijgaande potentiele klanten. Ballonpilaren zijn niet alleen een feestelijke en ontzettend leuke manier om extra aandacht te verkijgen van potientiele klanten, maar zorgen er ook voor dat er meer bezoekers in de winkel komen.

Ga direct naar onze speciale pagina Ballondecoratie voor Bedrijven en Winkels

Wat kosten ballonpilaren van Balloonzone?

De prijs van ballonpilaren zijn afhankelijk van de afmeting van de ballonpilaren, de vorm, de kleuren en de verdere bewerking van de ballonpilaren.
Het is dus niet gemakkelijk om een vaste prijs te roepen voor de ballonpilaren. Bij Balloonzone kun je ballonpilaren al kopen vanaf € 39,50 per stuk.

Wil je exact weten wat de ballonpilaren die u wilt bestellen kosten, neem dan contact met ons op. Onze ervaren ballondecorateurs helpen u graag.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo