Onze Photobooth - Onze Fotobox

Onze Photobooth is een mobiel fotohokje waarmee je foto's van hoge kwaliteit maakt.

Say cheese! Onze KRUU photobooth is een mobiel fotohokje waarmee je foto's van hoge kwaliteit maakt. Een topidee voor elke bruiloft of bedrijfsfeestje! Zowel levering als ophalen zijn bij de prijs inbegrepen* en alle foto's worden ter plaatse in een mooie kwaliteit geprint. Na het feest vind je ze ook terug in de KRUU online galerij.

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Waarom een Fotobox huren bij Balloonzone?

Balloonzone is de specialist in de bruidsbranche en zakelijkmarkt op het gebied van ballonnen en feesten, bij Balloonzone ben je dus aan het juiste adres voor alles wat een feest leuk maakt!

 • Fotobox gemakkelijk in gebruik
 • Contact met een betrouwbare dealer
 • Gebruiksvriendelijke fotoprinter
 • Extra flits voor de beste belichting
 • Geleverd met GRATIS props
 • Layout van de foto te bepalen
 • Na afloop alle foto's digitaal
 • Voor € 50,- opgebouwd op locatie
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

Wat voor een camera zit er in de Fotobooth ?

Onze photobooth voor trouwerijen, verjaardagen en bedrijfsfeesten bevat een spiegelreflexcamera die elke selfie of groepsfoto optimaal tot zijn recht laat komen. De spiegelreflexcamera met 18.0 megapixels zorgt voor briljante foto's in een overtuigende DSLR- kwaliteit. Het Canon-objectief maakt messcherpe opnames en zelfs bij slecht verlichte ruimtes overtuigt de photobooth nog door de mooie kwaliteit.

Nieuw! Onze superflits

Nooit meer slecht belichte, vage foto's. Door de toevoeging van onze superflits hoeven zelfs de meest schemerige ruimtes niet meer extra verlicht te worden. Onze superflits is niet voor niets een superflits: hij past zich moeiteloos aan zelfs de lastigste lichtomstandigheden aan. Het resultaat van deze krachtpatser onder de flitsers zijn perfect uitgelichte foto's, in elke kamer en onder alle omstandigheden.

Eenvoudige bediening dankzij de touchscreen

De mobiele photobooth bedien je heel makkelijk via het touchscreen. We hebben het zelf ontworpen en de bediening is super gebruiksvriendelijk, zodat iedere gast kan genieten van leuke fotomomenten. Zelfs oma ;-) Natuurlijk kun je ook een externe ontspanknop aan je fotohokje bestelling toevoegen.

Hoog op de poten: Het statief

De photobooth is naar eigen inzicht aan te passen in hoogte door het handige statief. Je trekt het makkelijk uit tot een hoogte van 100 tot 160 cm.

Photobooth Props #nofilterneeded

Bij het bestellen van onze KRUU photobooth krijg je er gratis papieren props bij. Verhoog de feestvreugde door de grappige props en accessoires en achteraf mag je ze gewoon houden. Heb je zelf leuke ideeën of aparte rekwisieten? Leef je uit voor de tofste foto's!

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo