Ballonnen en ballondecoratie voor de mooiste trouwlocaties!

De mogelijkheden van ballonnen versieringen bij diverse trouwlocaties

Als professioneel ballonnenbedrijf gevestigd in Assendelft - Zaanstad (nabij Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk en Haarlaam), komen wij op veel verschillende trouwlocaties. Op vele van deze trouwlocaties hebben wij onze ballonnen en ballondecoratie mogen afleveren, om zo net die extra feestelijke trouwsfeer te creeeren welke het bruidspaar graag ziet op hun mooiste dag. Een aantal van deze trouwlocaties hebben wij op onze website uitgelicht zodat jullie, als orieenterend bruidspaar, jezelf kunnen laten inspireren over de verschillende mogelijkheden van ballonnen en ballondecoratie op jullie bruiloft. 

De mooiste trouwlocaties gewoon in de regio

In de afgelopen jaren hebben wij vele locaties mogen aankleden met onze ballonnen en ballondecoraties, op de meeste trouwlocaties van Amsterdam tot Castricum, van Haarlem tot Beverwijk en van Hoorn tot Zaanstad kennen wij dan ook redelijk goed van binnen. Het voordeel hiervan is dat wij jullie als geen ander kunnen adviseren over de verschillende mogelijkheden voor wat betreft de aankleding voor jullie trouwlocatie.
Hebben jullie al een locatie op het oog, bekijk dan eens hierboven hoe wij deze trouwlocatie eerder hebben versiert met ballonnen. Staat jullie locatie er niet bij, neem dan even contact met ons op.

Balloonzone combineert ballonnen, bloemen en bruiloftstijling

Balloonzone is voortdurend bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwen, bruiloften, bruiloft decoratie en ballonnen. In samenwerking met onder andere bruidsbloemen specialist Bloemenstudio Lia, kunnen wij een trouwlocatie of feestlocatie geheel aankleden naar jullie eigen wensen met ballonnen en bloemen. Onze ervaren ballondecorateurs zijn altijd bezig met nieuwe ideeen op het gebied van bruiloft decoratie en volgen veel cursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de ballonnen en decoratie branche. Heeft u interesse in de combinatie van Bloemenstudio Lia en Balloonzone, bekijk dan deze pagina eens.

Balloonzone is bekend de meeste trouwlocaties in Noord Holland

Omdat de afgelopen jaren onze medewerkers op veel trouwlocaties in Zaanstad, Alkmaar, Purmerend, Amsterdam, Beverwijk, Castricum, Velsen, Hoorn en Haarlem hebben mogen decoreren met onze ballonnen, ballondecoratie en bruiloft decoratie, is Balloonzone dan een bekende ballonnenleverancier. Balloonzone is bij de meeste van deze trouwlocaties ook een vaste leverancier voor de bruiloft decoratie en ballonnendecoratie. Door de bekendheid van de verschillende trouwlocaties in Noord-Holland, kunnen onze medewerkers u goed informeren over de verschillende mogelijkheden met ballonnen en bruiloft decoratie op uw specifieke trouwlocatie.
Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over de mogelijkheden voor jullie eigen trouwlocatie

Recente projecten

Wij van Balloonzone hebben tevreden klanten in iedere regio. Bekijk hieronder onze laatste projecten.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo