Trouwen bij LAB-44 in Zaandam

Trouwen bij LAB-44 in Zaandam

Lab-44 is gevestigd in een monumentaal pand op het Hembrugterrein. Dit gebied behoorde ooit toe aan een wapen- en munitiefabriek en was verboden terrein. Dit terrein wordt nu volledig opnieuw ingericht en geldt steeds meer als dé hotspot in de metropoolregio Amsterdam. Lab-44 biedt een restaurant met volop mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Meer weten over onze producten?

Vul in het formulier uw gegevens in en geef aan welke producten u voor uw gelegenheid wilt bestellen.Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

+31 75 642 80 30 info@balloonzone.nl

Balloonzone als preferred supplier voor ballonnen en ballondecoratie bij LAB-44 in Zaandam

Wanneer jullie gaan trouwen moet dit de mooiste dag van jullie leven worden! Balloonzone kan als gespecialiseerd ballonnenbedrijf jullie trouwlocatie aankleden, precies zoals jullie dat voor ogen hebben.

 • Preferred Supplier
 • Full Service - Wij nemen u het werk uit handen
 • Eerlijk en deskundig advies
 • Netjes door onze medewerkers geplaatst
 • Altijd de juiste kleuren en afmetingen
 • Voordelig en professioneel
 • Ballonnenleverancier uit de regio
 • De beste prijs - kwaliteit verhouding
Al onze ballonnen zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten
Balloonzone is een verantwoordelijk ondernemend ballonnenbedrijf en is daarom aangesloten bij de branchevereniging De Groene Ballon. Als erkend lid van De Groene Ballon gaat Balloonzone bewust om met ballonnen, verantwoord voor mens, dier en milieu.

De combinatie van bruidsballonnen en bruidsbloemen voor een bruiloft

Elk stel dat gaat trouwen heeft bepaalde ideeën en voorkeuren over hoe de trouwlocatie er uit moet zien tijdens de bruiloft. Misschien twijfelen jullie wel over de keuze tussen ballonnen en bloemen. Voor jullie gemak hebben wij de ideale oplossing: jullie combineren de ballonnen en de bloemen voor de perfecte bruiloftdecoratie!

Balloonzone is samen gaan werken met Bloemenstudio Lia. Bloemenstudio Lia is gespecialiseerd in het maken van bruidsboeketten en bloemwerk voor bruiloften. Doordat beide bedrijven perfect op 1 lijn zitten, kunnen deze samen de meest mooie ballonnendecoratie en bloemendecoraties ontwerpen en maken, geheel naar jullie eigen wensen.

Meer over de combinatie van ballonnen en bloemen voor een bruiloft

Balloonzone is Preferred Supplier van LAB-44 in Zaandam

Balloonzone heeft gezien de eerdere prestaties, de professionele werkwijze, kennis van de locatie en medewerkers, de eerste keuze van LAB-44 als het gaat om het leveren van ballonnen, heliumballonnen en ballondecoratie.

Als lokale leverancier kent Balloonzone de locatie LAB-44 uit Zaanstad zeer goed. Onze medewerkers kunnen u als klant dan ook als geen ander informeren over de mogelijkheden van ballondecoraties en versieringen bij LAB-44 voor elke gelegenheid. 

Een Fotobox of Photobooth huren voor bij LAB-44 in Zaandam

Say cheese! Onze KRUU photobooth is een mobiel fotohokje waarmee je foto's van hoge kwaliteit maakt. Een topidee voor elke bruiloft of bedrijfsfeestje! Zowel levering als ophalen zijn bij de prijs inbegrepen* en alle foto's worden ter plaatse in een mooie kwaliteit geprint. Na het feest vind je ze ook terug in de KRUU online galerij.

Onze photobooth voor trouwerijen, verjaardagen en bedrijfsfeesten bevat een spiegelreflexcamera die elke selfie of groepsfoto optimaal tot zijn recht laat komen. De spiegelreflexcamera met 18.0 megapixels zorgt voor briljante foto's in een overtuigende DSLR- kwaliteit. Het Canon-objectief maakt messcherpe opnames en zelfs bij slecht verlichte ruimtes overtuigt de photobooth nog door de mooie kwaliteit.

Meer informatie over het huren van een Fotokist

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

 • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
 • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
 • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
 • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
 • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
 • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo