De leukste verjaardags versieringen

Je verjaardagsfeest decoreren in een echt Pinterest waardig feest!

Ballonnen, ballondecoratie, slingers en nog veel meer versieringen.

Of je nu een kinderfeest, een Sweet 16 party, 30th Birthday of Sarah of Abraham feest organiseert, de decoraties en versieringen mogen natuurlijk niet missen! 
Geef een speciaal thema aan je feest en maak creëer meteen al de juiste sfeer voor je feest.

Check eens op Pinterest om te zien wat de mogelijkheden zijn aan verjaardag thema’s en de daarbij behorende decoraties en versieren.
Wij hebben speciaal voor deze leuke thema verjaardagen een hippe collectie aan decoraties en ballonnen samengesteld, waarmee je zelf gemakkelijk een compleet feest versiert. 

- GA NAAR ONZE WEBSHOP TUF-TUF -

Een Pinterest-waardig verjaardagsfeest!

Decoratie met ballonnen en andere versieringen voor je kinderfeest, Sweet 16 Party of andere verjaardagsfeest

Balloonzone kinderfeest decoraties, ballonnen en versieringen in vele verschillende thema's

Bij Balloonzone kun je niet alleen maar terecht voor wat ballonnen en grote of speciale ballondecoraties, maar ook voor decoraties en versiering van je kinderfeest.
Naast dat je vanzelfsprekend ballonnen in alle kleuren en thema's voor een kinderfeest bij ons kunt krijgen, hebben wij ook een grote collectie aan overige versieringen. Slingers, Pompoms, Honeycombs, Bekers, Borden, Tafelkleden en Servetten bijvoorbeeld, zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop.

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor kant-en-klaar gevulde heliumballonnen voor je kinderfeest. Maar hoe leuk is het om een kinderfeest geheel in thema's aan te kleden. Een stoer piratenfeest of safarifeest met ballonnen en overige versieringen, of juist een prachtig mooi princessenfeest. Bij Balloonzone kun je nu heel gemakkelijk de mooiste en hipste kinderfeestversieringen gewoon online uit onze webshop bestellen.

- SHOP NU ONZE KINDERFEEST VERSIERINGEN EN TRAKTATIES-


  

Mijlpalen moeten gevierd worden...

De juiste versiering voor elk verjaardagsfeest

Wordt je binnenkort 16 jaar, 18 jaar, 30 jaar, 40 jaar en ga zo maar door! Dat is natuurlijk een hele goede reden om een geweldig verjaardagsfeest te vieren.
Een mijlpaal laat je niet zomaar voorbij gaan en moet gezellig met vrienden en familie worden gevierd met een hapje en een drankje...
Maar vergeet niet dat er natuurlijk ook een goede sfeer gemaakt moet worden, en met de juiste versieringen en decoratie ben je al een heel stuk op de goede weg.

Wij hebben een speciale collectie aan ballonnen en verjaardags versieringen om elke verjaardag net dat extra's te geven!
Heliumballonnen kant-en-klaar afhalen of laten bezorgen door ons is een mogelijkheid. Maar hoe gaaf is het om ook zelf vanalles te versieren, hiervoor hebben wij ook alles in de collectie. Bestel heel gemakkelijk je feestversieringen, ballonnen en decoraties via onze webshop, en ga zelf aan de slag!

- SHOP NU ONZE VERJAARDAG VERSIERING -

        

Ga je binnenkort Sarah of Abraham zien?

De leukste versieringen voor een 50 jaar feest

50 jaar alweer! Feestje waard toch? De leukste en hipste versieringen voor een echt geslaagd 50 jaar Sarah of Abraham feest zijn nu ook gewoon bij Balloonzone verkrijgbaar. Wij hebben een leuke collectie aan ballonnen, slingers, vlaggen en meer speciaal voor een 50 jaar verjaardag. 

Ballonnen kant-en-klaar laten bezorgen door Balloonzone is leuk en gemakkelijk, maar het is toch ook echt leuk om lekker zelf aan de slag te gaan en zo een echt Pinterest-waardig 50 jaar feest te decoreren.

- SHOP NU ONZE SARAH & ABRAHAM COLLECTIE -

     

Recente projecten

Wij van Balloonzone hebben tevreden klanten in iedere regio. Bekijk hieronder onze laatste projecten.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte laten opstellen? Maak hieronder een keuze uit de contactopties.

Waarom u kiest voor Balloonzone

  • Ballondecoratie voor Trouwen, Recepties en Bruiloften
  • Ballondecoratie voor een Geboorte, een Babyshower of een Kraamfeest
  • Ballondecoratie voor een Verjaardag of een Jubileum
  • Ballondecoratie voor Openingen, Events of ter Promotie
  • Ballonnen wedstrijden en Helium ballonnen
  • Ballonnen Bedrukken met tekst of logo