Webshop Keurmerk
Al meer dan 10 jaar ervaring
Voor Particulieren en Bedrijven
De ballonnenspecialist uit de Zaanstreek!

Organic ballonnenboog op ring "Baby Shower"

Organic ballonnenboog op ring "Baby Shower"
Productomschrijving
De Organic ballonnenboog op ring is gemaakt in de kleuren: Beige, Grijs, Chrome goud, Nude, donkerbruin en witte ballonnen. De Organic ballonnenboog op ring op deze foto heeft een afmeting van ca. 2 x 2 meter en is afgewerkt met papieren waaiers, pluimen en een baby shower slinger. Uiteraard kan deze set ook gemaakt worden in andere kleuren en voo...

De Organic ballonnenboog op ring is gemaakt in de kleuren: Beige, Grijs, Chrome goud, Nude, donkerbruin en witte ballonnen. De Organic ballonnenboog op ring op deze foto heeft een afmeting van ca. 2 x 2 meter en is afgewerkt met papieren waaiers, pluimen en een baby shower slinger. Uiteraard kan deze set ook gemaakt worden in andere kleuren en voor een andere gelegenheid zoals verjaardag of voor een bruiloft. De Ring standaard is op huurbasis.

De ballonnebogen zijn bij Balloonzone uiteraard in vrijwel elke kleurstelling en in vrijwel elke afmeting verkrijgbaar. Staat je gewenste ballonnenboog niet op onze website? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Eerder door u bekeken